spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Intoxicãri de presã pe tema protestelor de la Pungesti

- Advertisement -
Ionut Balaban

Într-un material aparut ieri pe site-ul www.adevarul.ro se induce ideea cã protestele de la Pungesti reprezintã doar un moft al câtorva indivizi certati ce legea. Articolul este plin de informatii eronate, introduse voit de ziaristul Ionut Balaban.Printre multe minciuni se spune cã “Marius Ignat, liderul galeriei FC Vaslui, este angajat al ziarului Vremea Nouã”. Evident, nu este angajat al ziarului Vremea Nouã’ iar ziaristul Ionut Balaban stie asta foarte bine, însã a preferat sã mintã.

UPDATE Dupã aparitia acestui material am fost contactati de redactorul sef adjunct Liviu Avram care ne-a declarat cã nu Ionut Balaban a gresit în acel material ci alt ziarist care a semnat alãturi de el. Acesta a mai spus cã nu a considerat cã informatia trebuie verificatã deoarece este declaratia lui Adrian Porumboiu.

De asemenea, iatã o altã capodoperã de colaj de minciuni si frânturi de adevãr care sã certifice minciunile: “Ziarul local „Vremea Nouã”, care deruleazã o campanie virulentã împotriva companiei Chevron, ar fi finantat de firme controlate de Porumboiu”

Este perfect adevãrat cã purtãm o campanie de presã împotriva Chevron si a politicienilor care au adus aceastã coporatie la Vaslui. De mai bine de o lunã pe prima paginã a ziarului nostru este scris:”Ziarul Rezistentei Anti-Chevron”. În schimb, ziarul Vremea Nouã nu este finantat de firmele patronate de Porumboiu si aceasta este o altã minciunã pe care ziaristul a inserat-o în material. Din pãcate, nu este prima datã când acest ziar si acest ziarist vin cu interpretãri ciudate pe marginea evenimentelor de la Pungesti. Este evident, cã se încearcã distragerea atentiei de la adevãratele probleme de la Pungesti!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.