spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Şoferul unui Mercedes s-a zdrobit de un tir, într-o curbă

- Advertisement -

Un ucrainean în vârstă de 36 de ani, care conducea un autoturism Mercedes, a sfârşit într-un mod groaznic după ce şi-a scăpat maşina de sub control într-o curbă şi s-a înfipt într-un tir de pe contrasens. Accidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.20, pe DN 2, în satul Roşiori, comuna Forăşti.

Din ancheta demarată de poliţişti rezultă că cetăţeanul ucrainean, Oleksandr Diacov, care conducea Mercedes-ul înmatriculat în Bulgaria, a pătruns pe contrasens într-o curbă la dreapta, lovind frontal autotractorul cu semiremorcă ce era condus regulamentar din sens opus de Pavel Roşca, un şofer în vârstă de 32 de ani, din Iaşi.

Impactul a fost de o violenţă extremă, Mercedes-ul transformându-se într-un morman de fiare. În aceste condiţii, şoferul automobilului nu a avut nici o şansă, fiind extras din maşină de echipajul de Descarcerare al pompierilor pur şi simplu sfârtecat.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Fălticeni, cu două autospeciale şi echipaj SMURD, luându-se măsuri de asigurare a zonei şi de preîntâmpinare a unui incendiu. Personalul medical nu a avut însă la ce interveni, şoferul Mercedes-ului fiind decedat, în timp ce şoferul autotrenului şi schimbul acestuia nu au suferit leziuni.

Tânărul în vârstă de 32 de ani care conducea autotrenul a fost verificat cu etilotestul, rezultând că nu a consumat alcool.

Accidentul a pus probleme deosebite şi din punct de vedere al traficului. Cum cele două vehicule au rămas pe carosabil, inclusiv autotrenul având avarii serioase, traficul de pe DN 2 – E 85, care face legătura cu Capitala, a fost blocat în totalitate.

Traficul a fost reluat pe direcţia Roman-Fălticeni abia la ora 3.40, în timp ce în jurul orei 4.40 s-a putut circula din nou pe ambele sensuri de mers.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-12-09/Soferul-unui-Mercedes-s-a-zdrobit-de-un-tir-intr-o-curba#ixzz2my8gdbA7

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.