spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Un Citroen a tăiat pe lat E 85 şi s-a zdrobit de un TIR

- Advertisement -

Femeia aflată la volan a scăpat cu viaţă, dar are multiple fracturi u şoferul Tirului a încercat să evite impactul şi a ieşit în afara carosabilului u poliţiştii iau în calcul două variante: neatenţie sau cauze medicale

O femeie din comuna Vanători a scăpat ca prin minune cu viaţă după ce maşina în care se afla, un Citroen, s-a lovit de un tir, care circula regulamentar, pe şoseaua E85, în afara localităţii Obrejiţa. Maşina condusă de Cristina Feraru, 37 ani, din satul Mirceşti, s-a făcut praf în urma impactului, poliţiştii find nevoiţi să declare pagubă totală în acest caz. Norocul femeii a fost poate intuiţia şoferului de pe tir care a tras cat a putut de volan pentru a evita impactul. Bărbatul din judeţul Prahova a scos mastodontul de pe partea carosabilă, dar nici aşa nu a putut evita impactul.

Şoferul tirului a ieşit în afara carosabilului încercand să evite impactul

Totuşi, l-a atenuat. Poliţiştii au stabilit că maşina Citroen, condusă de Cristina Feraru, 37 ani, din comuna Vanători, în timp ce se deplasa pe direcţia Focşani-Ramnicu Sărat, în jurul orei 8.00, s-a lovit de tir-ul condus de Gheorghe Marinache, 41 ani, din comuna prahoveană Iordăchianu. “Conducătoarea maşinii Citroen a pătruns pe contrasens unde s-a izbit cu partea din dreapta de un autotractor. Maşina Citroen a fost proiectată în şanţ. În urma impactului, şoferiţa a fost rănită grav”, ne-a spus comisarul şef Adrian Huzum, de la Serviciul Poliţiei Rutiere. Cristina Feraru a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei şi transportată la Spitalul Judeţean. Aceasta a suferit multiple fracturi, cea mai gravă fiind la bazin, iar medicii încearcă să-i salveze viaţa.

Doze de insulină găsite pe banchetă

Poliţiştii de la Serviciul Rutier au demarat o anchetă amănunţită în urma căreia speră să stabilească şi cauzele acestui accident. Ipoteza oboselii la volan este puţin probabilă în condiţiile în care femeia plecase în jur de orele 8.00 de la firma la care lucra şi unde era înmatriculată maşina. Nu a mers mai mult de 25 de kilometri, fapt care-i determină pe poliţiştii să creadă că femeia nu a aţipit la volan. În schimb, oamenii legii au găsit pe bancheta maşinii doze de insulină. Acest fapt naşte o primă ipoteză a accidentului. O altă variantă este cea a neatenţiei, poliţiştii presupunand că femeia s-a aplecat după ceva, eventual la casetofon sau după telefonul mobil. Primele verificări au arătat că maşina Citroen circula pe banda întai a sensului său de mers şi a traversat de-a latul întreaga şosea europeană, ajungand pe banda întai a sensului opus de mers, unde circula tir-ul. Şoferul autotractorului le-a povestit poliţiştilor că a încercat să evite impactul, trăgand de volan şi claxonand puternic. Mai mult, acesta a virat dreapta, în speranţa că maşina Citroen îl va ocoli. Poliţiştii au stabilit că Gheorghe Marinache nu are nicio vină pentru accident, urmand ca pagubele produse la tir să fie suportate de firma unde are asigurare şoferiţa. În schimb, oamenii legii au stabilit daună totală în cazul maşinii Citroen. (Dan CHIRIAC)

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/100519-un-citroen-s-a-facut-praf-pe-e-85.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.