spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Carte scrisã de un copil fãrã pãrinti: “O lectie de viatã”

- Advertisement -
Cartea a fost lansata pe data de 16 noiembrie 2013 la Silver Mall Vaslui. Alaturi de Petrica au fost toti prietenii, cei care l-au sustinut si l-au încurajat mereu.

Petricã Volocaru pare la prima vedere un tânãr ca toti ceilalti, însã în spatele zâmbetului afisat larg se ascunde o poveste tristã. Dupã divortul pãrintilor, care s-a produs pe când avea doar 3 ani, acesta a rãmas în grija unui tatã alcoolic. Neglijat de pãrintele sãu, Petricã a fugit de acasã, sperând cã va avea parte de o viatã mai bunã, însã peripetiile prin care avea sã treacã abia începeau. La sugestia apropiatilor, tânãrul a decis sã scrie o carte, “O lectie de viatã”, în care a descris toate momentele bune si mai putin bune din viata sa.

Cartea a fost lansatã pe data de 16 noiembrie 2013 la Silver Mall Vaslui. Alãturi de Petricã au fost toti prietenii, cei care l-au sustinut si l-au încurajat mereu. Cartea prezintã toate greutãtile pe care le-a înfruntat si care l-au maturizat mai repede decât ar fi trebuit, dar nu l-au doborât, Petricã devenind un luptãtor. “Ideea de a scrie o asemenea carte despre viata mea a fost mai mult o sugestie venitã din partea celor ce m-au cunoscut si au aflat prin câte am trecut de-a lungul timpului. Cu toate cã am întâmpinat multe greutãti si obstacole nu m-am dat bãtut si am rãmas cu zâmbetul pe buze mereu. Desi adevarata mea familie n-a fost lânga mine în cele mai importante momente din viata mea, niciodata nu m-am simtit singur pe lume, am fost mereu înconjurat de oameni minunati ce au reusit sã se apropie de mine si au cãpãtat un rol esential în viata mea, devenind practic “familia” mea. Datoritã acestor oameni am reusit sã finalizez liceul cu fruntea sus si le multumesc pentru cã au crezut si cred în continuare în mine. Aparitia cãrtii a fost posibilã datoritã bunei mele prietene Simona Tibulcã. Ea a fost cea care m-a încurajat si m-a determinat sã o scriu pentru a împãrtãsi lumii povestea mea. Îi multumesc din suflet pentru sprijinul si sustinerea acordatã. Am trimis cartea mamei si surorii mele din Galati, sfãtuit de mai multe persoane care au citit-o. M-as bucura sã o citeascã si sã vadã reusita mea. Viata, oricât de grea ar fi, meritã trãitã si pretuitã pentru cã avem doar una.”, a declarat Petricã Volocaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.