spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Au renunțat la indemnizația pe două luni

- Advertisement -

Gest de milioane al consilierilor din Ștefan cel Mare
* Banii vor fi folosiți pentru ridicarea garajului pentru mașina de pompieri ce ajunge în comună ca donație

Când primarul și consilierii locali uită de carnetele de partid, nu fac șmecherii pe ascuns și stau la masa dialogului, comunitatea care i-a ales și pe unii și pe alții are numai de câștigat. O demonstrează buna colaborare dintre primarul Sorin Ouatu de la Ștefan cel Mare și toți consilierii locali, situație în care cetățenii din comună mai văd îndeplinit un vechi of: o mașină de pompieri care să ajungă cât mai repede la fața locului atunci când un consătean are necazul la el în gospodărie.
Demersurile primarului se vor solda peste câteva zile cu ajungerea în comună a mașinii de pompieri primite din Irlanda. Ei bine, consilierii s-au alăturat și ei eforturilor făcute și au votat în ședința de ieri o decizie rarissimă (care nu ar fi rău să devină contagioasă): în unanimitate, toți cei 13 consilieri au votat să-și doneze indemnizațiile de aleși pentru lunile noiembrie și decembrie, suma strânsă astfel urmând să fie primul pas în ridicarea unui garaj ca la carte pentru minunăția de mașină de intervenție.
Inițiativa a aparținut primarului Sorin Ouatu care a ținut însă să puncteze meritul care revine fiecărui consilier în parte: „Nu contează că am propus eu, Important este că toți domnii consilieri nici nu au stat pe gânduri. Și avem un Consiliu Local cu membri de la toate partidele. Și de la PDL, PSD, PPDD, UNPR, PNT, PNL, chiar și un independent. Au arătat astăzi că dincolo de culori de partid și de doctrine, chiar le bate inima pentru consătenii noștri. Credeți-ne, că ne bucurăm ca niște copii de această mașină. Pentru că la necazul care nici nu știi la cine poate lovi, orice minut este important în intervenție. Banii donați de consilieri nu vor acoperi costurile pe care le estimăm cam la 500 de milioane de lei. Dar am zis că până o să batem în ușă la alții, la autorități mai înalte, normal e să facem fiecare dintre noi un mic sacrificiu”, a declarat primarul Ouatu care a dat de înțeles că, lângă banii consilierilor, vor mai veni – spic cu spic se face snop – și alte donații.
Viitoarea remiză PSI va adăposti o mașină de pompieri care vine din Irlanda, donată de Fundația ROAD OF HOPE. ”Cu această fundație avem o colaborare strânsă, de ani de zile. Tot cu sprijinul domnului Gordon de la Road of Hope am fost dotați dinainte cu echipamente de intervenție, tot prin donație. Și-au dat seama că suntem o administrație serioasă și ne sprijină cu tot ce pot ei”, a mai spus Sorin Ouatu.

Cititi: http://ziarulceahlaul.ro/au-renuntat-la-indemnizatia-pe-doua-luni/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.