spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Un băiat a fugit de câini şi a nimerit în faţa maşinii

- Advertisement -

Copilul mergea spre şcoală, dar a ajuns la spital

* Într-un alt accident grav a fost strivit un căruţaş din Unghi

Un băiat de 14 ani din Roman a ajuns la spital în loc să ajungă la şcoală, în dimineaţa de 3 decembrie, după ce a fost lovit de o maşină. I.P. s-a speriat de nişte câini vagabonzi şi a alergat, printre două maşini staţionate, înspre trotuarul celălalt. Nu a fost atent la trafic şi a fost lovit de maşina condusă de Mihaela M. (36 de ani) din localitate.

„În momentul premergător producerii accidentului, victima circula pe trotuar, s-a speriat de câini şi a luat-o la fugă, traversând drumul public”, au stabilit poliţiştii.

Băiatul a fost dus la spital, unde medicii au stabilit că rănile pe care le-a suferit nu erau foarte grave. Conducătoarea auto este cercetată pentru vătămare corporală din culpă.

Un accident mult mai grav s-a petrecut, tot în ziua de 3 decembrie, pe drumul comunal din satul Unghi, comuna Dragomireşti. Ioan U. (58 de ani) a exagerat cu băutura şi s-a dezechilibrat în timp ce conducea o căruţă plină cu lemne. Bărbatul a căzut sub atelaj, iar calul a continuat să meargă. Una din roţi a trecut peste abdomenul căruţaşului şi i-a lezat mai multe organe interne. Ioan U. a fost duis la spitalul judeţean, unde a fost diagnosticat cu politraumatism şi traumatism cranio-cerebral acut. Medicii l-au suspus unei intervenţii chirurgicale de extirpare a splinei, după care l-au transferat la un spital din Iaşi. Imediat după producerea accidentului, poliţiştii au stabilit că bărbatul avea o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În seara de 3 decembrie, în jurul orei 18, s-a mai produs un accident pe DN 15 C, în localitatea Târzia din comuna Brusturi. Ionel C. (40 de ani) din Piatra Neamţ, care conducea un autoturism, l-a lovit cu oglinda retrovizoare pe Mircea P. (62 de ani) din Fălticeni, care mergea pe mijlocul drumului. Pietonul a scăpat cu răni uşoare.

Cititi: http://ziarulceahlaul.ro/un-baiat-fugit-de-caini-si-nimerit-fata-masinii/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.