spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
02-iun.-2024

Un electrician a cãzut de pe schelã!

- Advertisement -

Accident de muncã: bãrbat transportat în stare de comã la Iasi

GRAV Un bãrbat, în vârstã de 42 de ani, electrician la o societate comercialã din Vaslui, a fost transportat în stare gravã la Iasi în urma unui stupid accident de muncã

GHINION Un bãrbat, în vârstã de 42 de ani, se zbate între viatã si moarte dupã ce ieri dimineatã, în jurul orei 08.45, a cãzut de pe o schelã metalicã, de la o înãltime de aproximativ 4 metri, în curtea unui imobil de pe strada Matei Corvin din Bârlad. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgentã “Elena Beldiman” din Bârlad, iar la scurt timp s-a dispus transferul la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral, multiple fracturi, comã de gradul II. Ion Chitaru este angajat al unei societãti comerciale din municipiul Vaslui. În momentul accidentului nu avea echipament de proitectie.

Ieri dimineatã, în jurul orei 08.45, pe numãrul unic de urgentã 112 s-a primit un apel cu privire la faptul cã un bãrbat, în vârstã de 42 de ani, a suferit un accident de muncã. La fata locului s-a deplasat în scurt timp o ambulantã si politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale. Victima, în stare gravã, a fost transportatã la Spitalul Municipal de Urgentã “Elena Beldiman”, unde a fost supusã investigatiilor medicale. Dupã aproximativ douã ore s-a dispus transferul la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral, multiple fracturi, comã de gradul II. “Politistii de investigatii criminale au fãcut cercetãri la fata locului si au stabilit cã bãrbatul în vârstã de 42 de ani, domiciliat în comuna Bogdana, este angajat al unei societãti comerciale din municipiul Vaslui (care efectua lucrãri de schimbare a unor conductori electrici). Bãrbatul suda consola pe acoperisul unui imobil, iar în momentul în care s-a hotãrât sã coboare a pus piciorul pe treapta scãrii, a alunecat, s-a dezechilibrat si a cãzut de la o înãltime de aproximativ 4 metri pe gresia din fata imobilului respectiv”, a declarat Mihaela Straub, purtãtor de cuvânt în cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. În momentul accidentului Ion Chitaru nu purta echipament de protectie, considerând probabil cã înãltimea nu este asa de mare pentru a-i pune viata în pericol. Cazul a ajuns si în atentia reprezentantilor Inspectoratului Teritorial de Muncã (I.T.M.) Vaslui. “Ne-am deplasat la fata locului pentru a efectua cercetãrile necesare. Bãrbatul era angajat electrician la o societate comercialã si când a coborât de pe o schelã metalicã s-a dezechilibrat, a cãzut si s-a lovit cu capul de gresia din fata casei. Acesta nu a folosit echipamentul din dotare. Cel care a sunat la numãrul de urgentã 112 a fost colegul lui”, a declarat Aniela Adimi, inspector sef adjunct în cadrul I.T.M. Vaslui. Medicii sunt rezervati în privinta sanselor de supravietuire.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.