spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

A venit acasă din Franţa şi a înjunghiat un tânăr de 19 ani în inimă

- Advertisement -

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat ieri după-amiază după ce a fost la un pas să curme viaţa unui tânăr. Constantin Bagiag este acuzat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi de tentativă la omor calificat după ce, spun anchetatorii, ar fi înjunghiat în inimă un consătean de 19 ani.

Potrivit procurorilor, ieşeanul din Prisăcani a venit în ţară pe 15 noiembrie pentru a sta cu familia de Sărbători urmând a se întoarce în Franţa pe 15 ianuarie. În He­xagon, bărbatul lucra în cons­trucţii.

Pe 30 noiembrie, în seara zilei de Sfântul Andrei, Bagiag a mers la o rudă pentru a sărbători ziua onomastică. În aceeaşi lo­cuinţă se mai aflau şi alte persoane, printre care şi victima Mi­hai Toma, cu care aproape de mie­zul nopţii suspectul a intrat în conflict. Pentru a tranşa cearta, Ba­giag a luat un cuţit de bucătărie pe care i l-a înfipt în inimă lui Toma. Soţia suspectului a sunat la 112, iar victima a ajuns imediat pe masa de urgenţă fiind salvată de o intervenţie chirurgicală. „În timpul audierilor, inculpatul a recu­nos­cut şi regretat comiterea faptei, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice“, a menţionat Carmina Pas­cal, procuror-şef al Parchetului de pe lângă Tribunal.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/a-venit-acasa-din-franta-si-a-injunghiat-un-tanar-de-19-ani-in-inima–32119.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.