spot_img
spot_imgspot_img
17.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Interlopii care se lăudau că vor cumpăra justiţia vor sta de sărbători după gratii

- Advertisement -

Magistraţii Curţii de Apel Iaşi au decis ca interlopii care se lăudau că pot determina un complet de judecată să dea o sentinţă de judecată să rămână după gratii. Gheorghe Clapon, Tiberiu Cris­to­do­rescu şi Gelu Corduneanu au astfel toate şansele de a-şi petrece sărbătorile din spatele gratiilor. Cei trei sunt acuzaţi de trafic de influenţă după ce, spun procurorii DNA, ar fi primit 40.000 de euro de la denunţă­toarea Mihaela Moisă promiţându-i acesteia că vor determina un complet de judecată de la Curtea de Apel Iaşi să îi înjumătăţească şi suspende condiţionat o condamnare. În dosar sunt puşi sub acuzare şi Costel Corduneanu, şi Vasile Călin, care, mai susţin anchetatorii, ar fi încercat să o determine pe Moisă să îşi retragă plângerea.

Între timp, Mihaela Moi­să a obţinut la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României strămutarea dosarului în care este acuzată de trafic de persoane. Ea va fi judecată la Suceava.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/interlopii-care-se-laudau-ca-vor-cumpara-justitia-vor-sta-de-sarbatori-dupa-gratii–32116.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.