spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
28-mai-2024

Antonia, SCHIMBARE ŞOC! ARE PĂRUL SCURT şi şi-a lăsat BRETON!

- Advertisement -

Antonia este considerată cea mai frumoasă artistă din România. Zâmbetul seducător şi privirea galeşă, părul lung şi mătăsos şi formele au băgat în boală mulţi masculi autohtoni şi de peste hotare. Cert este că solista arată bine indiferent ce şi-ar face, iar asta se poate vedea într-o fotogtrafie postată recent pe un site de socializare în care Antonia apare tunsă bob şi cu breton.

Frumuseţea este o trăsătură de familie în cazul Antoniei, cântăreaţa considerată cea mai atrăgătoare femeie din România. Dacă până acum fanii ei erau obişnuiţi să o vadă cu părul lung, fie vopsit blond la vârfuri, fie prins în codiţe, în coc, coadă sau împletituri, acum au ocazia să o vadă total schimbată.

Vedeta s-a lăsat pe mâna stiliştilor de la revista Elle, care au avut o viziune inedită. Au vrut să arate că Antonia este frumoasă şi tunsă bob scurt şi cu breton. Desigur, pentru coperta publicaţiei artista a apelat la o perucă, însă coafura nu îi stă rău deloc, ba din contră îi pune şi mai bine în evidenţă ochii şi trăsăturile fine ale feţei.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/antonia-schimbare-look-este-frumoasa-coafura-noua-473335.html#ixzz2m2TbTje7

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.