spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Profesor de sport găsit spanzurat în sala de sport la Adjud

- Advertisement -

Seria sinuciderilor continuă! După ce un agent de penitenciare de 23 de ani şi un fost angajat al Prfecturii Vrancea şi-au pus capăt zilelor, un profesor de educaţie fizică şi sport de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Balş“ din Adjud a fost găsit spanzurat în această dimineaţă de colegul său de catedră.

Gabriel Ilie, 34 ani, era dat dispărut de două zile şi a fost descoperit mort vineri dimineaţă. Poliţiştii fac la această oră cercetări la faţa locului pentru a stabili împrejurările în care a avut loc tragedia. Gabriel Ilie era absolvent al Colegiului Tehnic “Gheorghe Balş“ din Adjud, promoţia 1996. În anii de liceu a fost olimpic la economie. Apoi, acesta a urmat cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport,ajungand să predea la liceul pe care l-a urmat. Acesta era căsătorit şi avea trei copii, după cum ne-au precizat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea. “A fost găsit într-o încăpere a sălii de sport de colegul său de catedră. Era căsătorit şi avea trei copii. Nu ştim ce l-a putut determina să facă acest gest”, ne-a spus ionel Ambrosie, inspectorul de educaţie fizică şi sport de la ISJ Vrancea. Vom reveni cu amănunte aduse de redactorii Ziarului de Vrancea aflaţi  în drum spre Adjud(Dan CHIRIAC)

Cititi: ttp://www.ziaruldevrancea.ro/utimele-stiri/100258-profesor-de-sport-gasit-spanzurat-in-sala-de-sport-la-adjud.htmlh

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.