spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Chipul de înger al unei fete de 18 ani, distrus într-un cumplit accident

- Advertisement -

Fata de 18 ani, elevă de liceu, conducea cu viteză un BMW şi a intrat cu maşina într-un copac. Este în viaţă, dar faţa i-a fost practic distrusă.

Ancuţa Buliga, eleva de 18 ani din Suceava care a intrat cu maşina într-un co­pac de pe marginea carosabilului, încă este în comă. Tânăra este ţinută în viaţă cu ajutorul aparatelor, însă dacă luni eleva se afla în comă de gradul III, acum starea ei evoluează pozitiv, iar medicii sunt optimişti în ceea ce priveşte evoluţia stării ei de sănătate. Cu toa­te acestea, suceveanca va fi supusă zilele următoare, în funcţie de evoluţia semnelor vitale, unor intervenţii chirurgicale pentru reconstrucţia feţei, deoarece în urma accidentului tânăra s-a ales cu multiple răni care i-au distrus practic chipul. Mai mult decât atât, Ancuţa trebuie să fie operată şi la nivelul membrelor inferioa­re, întrucât, în urma impac­tului violent, s-a ales cu mai multe fracturi.

„Tânăra se afla în continuare în stare foarte gravă, după cum am mai precizat, are multiple traumatisme la nivelul feţei şi al membrelor. De asemenea, ea a suferit contuzii şi în zona toracică, la nivelul plămânilor, şi în zona abdominală, cu o fractură de bazin. Ea este în comă şi este supravegheată în continuare în secţia ATI a Clinicii de Or­topedie“, a declarat dr. Gabriel Pe­rianu, medic primar de urgenţe.

Sâmbătă seara, Ancuţa con­ducea cu viteză autorismul BMW Se­ria III dinspre oraşul Salcea spre Aero­por­tul „Ştefan cel Mare“ din Suceava. În ma­şină se aflau alţi patru colegi, elevi ai Colegiului Na­ţio­nal „Petru Rareş„ din Suceava, cu vârste de 18 şi 19 ani. La un moment dat, tânăra a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un copac, impac­tul fiind atât de puternic încât arborele a fost scos din rădăcini. Auto­mobilul, pe de altă parte, a fost distrus, iar şoferiţa, eleva de 18 ani, a rămas prinsă între fia­rele contorsionate până la so­sirea echipajului SMURD, care a transferat-o la Spi­talul de Urgenţă Suceava. Starea fetei s-a înrăutăţit, iar medicii au hotărât transferarea ei la Iaşi.

Impresionaţi de situaţia Ancuţei, colegii elevei au donat sânge pentru tânăra în comă.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/chipul-de-inger-al-unei-fete-de-18-ani-distrus-intr-un-cumplit-accident–31705.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.