spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

Impresarul bătăuș Marcel Prodan a fost scos de sub urmarire penală

- Advertisement -

Fostul impresar al Alexandrei Stan, Marcel Prodan, a fost scos de sub urmărire penală de Direcția Națională Anticorupție în dosarul în care este acuzat de șantaj.

Cântăreața Alexandra Stan a depus în vară o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanța, în care susține că impresarul a amenințat-o și a lovit-o pentru a renunța la pretențiile materiale solicitate în urma mai multor concerte.

Deoarece prejudiciul era mai mare de 10.000 de euro, dosarul a ajuns la DNA Constanța.

„La data de 22 noiembrie 2013, s-a dispus, de către Serviciul Teritorial Constanța scoaterea de sub urmărire penală a învinuiților Prodan Vasile Marcel și SC Maan Music Studio SRL, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, prevăzută de articolul 131 din Legea nr.78/2000 raportat la articolul 194 alin. 1 Cod Penal, pe motiv că faptei îi lipsește unul dintre elementele constitutive ale infracțiunii”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

Citiţi mai mult: Impresarul bătăuș Marcel Prodan a fost scos de sub urmarire penală – Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/impresarul-bataus-marcel-prodan-a-fost-scos-de-sub-urmarire-penala-1069810.html#ixzz2lvDQPCHc
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.