spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Bătaie cu SĂBII şi CUŢITE pe o stradă din Cluj Napoca. Imagini violente

- Advertisement -

Bătăie ca în vestul sălbatic pe o stradă din centrul Clujului. Doi fraţi au fost arestaţi pentru o perioadă de 29 de zile, după ce au provocat un imens scandal folosind un cuţit şi o sabie pentru a-şi ataca adversarii. Deşi este foarte grav ce s-a întâmplat, incidentul nu a fost mediatizat de Poliţia Cluj.

Scandalul a avut loc duminică noaptea pe strada Bucureşti din Cluj Napoca, în faţa clubului Nox. Potrivit unor surse judiciare, la un moment dat între doi tineri a izbucnit o ceartă care, mia poi, a degenerat, într-o bătaie generală. „Cel care a pornit scandalul se numeşte Dan Argheluş. A plecat din club şi a mers acasă de unde a revenit înarmat cu o sabie şi un cuţit, cu care a început să îi atace pe cei prezenţi”, spune un poliţist clujean.

Poliţiştii susţin căp Dan Argheluş a fost ajutat de fratele lui, Liviu Argheluş, şi că împreună i-au pus pe fugă pe toţi cei prezenţi, lovind în stânga şi în dreapta, cu sabia şi cuţitul. Aceleaşi surse judiciare susţin că una dintre victime, un tânăr care se afla în zona respectivă a fost lovit de mai multe ori cu cuţitul în zona gâtului suferind răni grave care au necesitat intervenţie medicală. „Din câte am aflat, medicii au folosit 30 de copci pentru a-i închide rănile pe care le-a suferit”, mai susţine poliţistul. În urma acestui scandal, trei persoane au fost tăiate cu sabia în diferite locuri ale corpului.

Aceleaşi surse din cadrul Poliţiei Cluj au precizat că decizia de a nu se mediatiza acest incident, deosebit de grav, a fost luată de şefii instituţiei care nu doresc să fie criticaţi de la Bucureşti pentru faptul că nu îşi fac treaba.

Pe imaginile video se poate observa cum cei doi fraţi lovesc fără milă cu sabia şi cuţitul pe cine le-a ieşit în cale. La un moment dat, unul dintre agresori se poate observa cum îl loveşte de mai multe ori, cu cuţitul, pe un alt tânăr, în zona gâtului.

Au atacat cu sabia pe cine le-a ieşit în cale

La faţa locului au ajuns mai mulţi agenţi ai unei firme de pază care l-au imobilizat pe unul dintre atacatori. Pe aceleaşi imagini înregistrate se poate observa cum oamenii de ordine au fost atacaţi de Liviu Argheluş, care a ridicat sabia de pe jos şi a început să îi lovească pe cei prezenţi.

Cei doi fraţi au fost arestaţi preventiv pentru o perioadă de 29 de zile, după ce un judecător de la Judecătoria Cluj Napoca, a ajuns la concluzia că cei doi constituie un pericol public pentru ordinea publică. „Argheluş Liviu a ridicat de jos sabia şi a început să ameninţe angajaţii firmei de pază şi clienţii localului, lovind haotic în toate părţile”, se arată în sentinţă.

Judecătorul mai susţine că din modul de acţiune al celor doi fraţi se poate trage concluzia că aceştia au acţionat cu sânge rece. „Urmărirea părţii vătămate M.R., într-o zonă în care acesta era practic lipsit de orice posibilitate de apărare, între zid şi un autovehicul şi lovirea acestuia din două părţi opuse arată caracterul indiferent al celor doi inculpaţi faţă de viaţa şi integritatea fizică sau corporală a altor persoane”, se mai arată în sentinţă.

În timpul audierilor, cei doi fraţi declarat că regretă faptele pe care le-au comis. Dan Argheluş a declarat că, „totul s-a petrecut ca într-un vis” şi că nu şi-a dat seama de ce a făcut. „Nu am intrat în bar. Am venit cu sabia doar ca să îi înfric pe ceilalţi”, a spus Dan Argheluş.
http://youtu.be/eippRo75514

Autor:  Mihai Şoica
Citiţi mai mult: Bătaie cu SĂBII şi CUŢITE pe o stradă din Cluj Napoca. Imagini violente – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/bataie-cu-sabii-si-cutite-pe-o-strada-din-cluj-napoca-imagini-violente-1069741.html#ixzz2lvC71YHw
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.