spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

A fugit 15 km de poliţiştii de frontieră şi a aterizat într-un parapet de beton

- Advertisement -

Un şofer care încerca să scape de poliţiştii de frontieră care îl urmăreau în zona frontierei dintre România şi Ucraina a aterizat cu maşian într-un parapet de beton de pe marginea unui drum din localitatea Bilca. Bărbatul a abandonat maşina şi a sperat că se va putea face nevăzut, protejat şi de întunericul de afară. În cele din urmă a fost prins, iar acum este cercetat pentru infracţiunea de complicitate la contrabandă.

Totul a plecat de la o informaţie pe care poliţiştii de frontieră au primit-o, conform căreia într-un Audi înmatriculat în judeţul Botoşani se află câteva mii de pachete de ţigări de contrabandă. Duminică seară, în jurul orei 21.30, poliţiştii de frontieră de la Brodina au observat autovehiculul suspect şi au încercat să-l oprească. Şoferul a refuzat să tragă pe dreapta şi a demarat în trombă.

Urmărirea începută la Brodina a continuat pe o distanţă de 15 km şi s-a terminat la Bilca, după ce şoferul nu a mai putut controla volanul şi a zburat într-un parapet de beton de pe marginea drumului.

După ce l-au prins pe fugar, oamenii legii au aflat că este vorba de Cătălin C., de 33 de ani, din Botoşani, iar în maşina acestuia se aflau 7.686 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 77.000 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

De asemenea, autoturismul marca Audi, în valoare de peste 15.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-11-26/A-fugit-15-km-de-politistii-de-frontiera-si-a-aterizat-intr-un-parapet-de-beton#ixzz2lpbwsfyC

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.