spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
29-mai-2024

EVZ CHIŞINĂU. PL cere guvernării să nu rateze şansa integrării!

- Advertisement -

Liberalii susţin că partidele din coaliţie îşi promovează propriile interese, se gândesc la buzunarele lor şi deja au început campania electorală.

Partidul Liberal cheamă Coaliţia Pro Europeană să nu devieze de la cursul anunţat, cel de integrare europeană Preşedintele PL, deputatul Mihai Ghimpu, a declarat, într-o conferinţă de presă, că de 20 de ani Republica Moldova se zbate între mizerie, sărăcie, contrabandă, puterea comunistă şi cea oligarhistă.

Cetăţenii o duc tot mai rău şi mai rău, iar partidele se gândesc la interesele proprii. „PLDM şi PDM trebuie să se concentreze doar pe integrarea europeană. Dacă Republica Moldova pierde din nou şansa pe care o are, nu vom mai avea norocul ca UE să se întoarcă cu faţa la noi. Iată de ce, stimată coaliţie, meditaţi. Votul din 2014 depinde cum vor sta lucrurile anul acesta”, a spus Mihai Ghimpu.

Fără alegeri anticipate

Prim-vicepreşedintele PL, Dorin Chirtoacă, a făcut apel către coaliţie să nu fure cetăţenilor visul european şi dorinţa de a trăi mai bine. Dorin Chirtoacă a spus că parafarea Acordului de Asociere şi ulterioara semnare a acestuia nu va avea rezultatul scontat dacă în 2014 vor veni comuniştii la putere.

„Voinţa alegătorului este construită prin acţiunile actualei guvernări, de aceea aceste acţiuni nu trebuie să ducă la dezamăgire”, a spus Dorin Chirtoacă. Liberalii au subliniat că Republica Moldova nu are nevoie de alegeri anticipate, care ar putea amâna semnarea Acordului de Asociere.

Citiţi mai mult: EVZ CHIŞINĂU. PL cere guvernării să nu rateze şansa integrării! – Internaţional > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/evz-chisinau-pl-cere-guvernarii-sa-nu-rateze-sansa-integrarii-1069355.html#ixzz2ljdpDGSd
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.