spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Accident cu patru maşini in Suceava

- Advertisement -

Duminică, în jurul orei 20.30, pe strada Calea Obcinilor din municipiul Suceava, Marcel B., de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat lateral o maşină parcată pe prima bandă de circulaţie. După impact a pătruns pe sens opus şi a intrat în coliziune cu două autoturisme, conduse de Benone G., de 24 ani, şi Petru O., de 26 ani, localnici, care circulau din sens opus.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a lui Andrei C., de 21 ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de Petru O.

Şoferul care a provocat accidentul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat două probe biologice de sânge.

Petru O. şi Benone G. au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2013-11-25/Accident-cu-patru-masini-pe-Calea-Obcinilor-din-Suceava#ixzz2ljWJ2Qe7

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.