spot_img
spot_imgspot_img
19.1 C
Vaslui
28-mai-2024

„Mă plimbam cu fostul soţ prin pădure, când pădurarul ne-a atacat cu un par”

- Advertisement -

Arestaţi preventiv sub acuzaţia că, la sfârşitul lunii trecute, l-au luat la bătaie şi tâlhărit pe pădurarul care i-a prins la furat lemne în pădurea de pe raza satului Hânţeşti, o femeie de 48 de ani şi fostul ei soţ, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Suceava, au venit cu o variantă halucinantă în faţa procurorilor.

Cei doi au susţinut că se plimbau prin pădure, în momentul în care pădurarul, Marian Serediuc, în vârstă de 32 de ani, din cadrul Ocolului Silvic Adâncata, care se afla în timpul serviciului, i-a atacat cu un par.

De altfel, a fost depusă şi o plângere împotriva pădurarului pentru  lovire sau alte violenţe, însă procurorii au considerat-o nejustificată.

Ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus trimiterea în judecată a celor doi foşti soţi, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj şi tâlhărie, iar principala probă a anchetatorilor a fost înregistrarea video făcută de către pădurarul în cauză cu telefonul mobil.

În filmuleţul care durează aproximativ două minute se poate observa cum femeia, Elena Aelenei, este cea care îl atacă şi-l lovește pe pădurar cu un par, în timp ce acesta înregistra totul cu camera telefonului mobil.

În timp ce pădurarul se apăra de femeia agresivă, fostul soţ al acesteia, Marinică Aelenei, s-a urcat în autoturismul lui Marian Serediuc, şi profitând de faptul că a găsit cheile în contact, a încercat să plece.

Pădurarul a alergat înspre maşină şi a încercat să-l tragă afară pe Marinică Aelenei, moment în care acesta din urmă a scos un topor, s-a dat jos din autoturism şi l-a atacat pe angajatul de la ocol, lovindu-l cu muchia toporului.

Filmarea se opreşte brusc în momentul în care pădurarul era fugărit cu toporul, însă continuarea a ceea ce s-a întâmplat în pădurea de la Hânţeşti au prezentat-o poliţiştii.

„Profitând de faptul că victima s-a îndepărtat, suspecții s-au urcat în autoturismul părții vătămate și au plecat”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Poliţiştii au reuşit să identifice la scurt timp autoturismul pădurarului, cât şi pe cei doi suspecţi, care au fost reţinuţi şi ulterior arestaţi.

Cât despre furtul maşinii, cei doi au declarat că s-au speriat atât de tare de atacul pădurarului, încât au încercat să se îndepărteze din zonă chiar cu maşina angajatului de la ocolul silvic.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-11-21/Ma-plimbam-cu-fostul-sot-prin-padure-cand-padurarul-ne-a-atacat-cu-un-par#ixzz2lMCx0BYR

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.