spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
28-mai-2024

Ce PĂȚEȘTI dacă te cheamă Florin Salam și ești implicat într-un scandal cu droguri

- Advertisement -
Manelistul Florin Salam este implicat într-un scandal cu droguri. El este anchetat că a consumat stupefiante, iar procurorii sunt determinați să facă și condamnări în acest scandal fără precedent în care sunt implicați mai mulți cântăreți. Numai că, pentru Florin Salam, faptul că numele său este implicat într-un astfel de dosar nu înseamnă decât un plus de publicitate.
  • De frica închisorii, l-a turnat pe Florin Salam la poliție

Florin Salam a recunoscut faptul că s-a drogat, însă, a pus totul pe seama suferinței și depresiei legate de moartea soției sale. Cu un plus de capital de imagine printre fanii săi, Florin Salam a avut, zilele trecute, mai multe concerte în Spania.

În doar cinci zile, manelistul Florin Salam a câștigat aproximativ 100.000 de euro din concerte.

“Florin Salam este un artist desăvârşit. O voce pe care o recunoşti imediat. Un om care îşi dă sufletul pe scenă, care ştie să întreţină atmosfera şi face spectacol. Cântă live de la 12.00 noaptea la 07.00 dimineaţa, fără oprire şi tot nu se satură. E şi normal să câştige aceşti bani, pentru că asta e valoarea lui.  Oricum nu este o sumă pe care o încasează doar el. Are un staff de 20-25 de persoane, între care opt sunt muzicanţi. Plăteşte bilete de avion, cazare la hoteluri, mâncarea la restaurante (…) Este foarte obositor pentru el. El cântă cu pasiune. Este ascultat şi iubit de oameni de toate naţionalităţile. Nu doar români. În cluburile mele vin străini din toată lumea, căsătoriţi cu fete de la noi din ţară.  Dacă l-aţi vedea cum arată acum… E obosit şi tras la faţă. Nu ştiu de ce mulţi se grăbesc să tragă concluzii greşite. Eu îl cunosc de mulţi ani şi personal nu l-am văzut nici să consume alcool”, a declarat pentru Click.ro Florin Georgescu, impresarul care îi aranjează artistului concertele în cluburile din Spania.

Autor: 

Cititi: http://www.evzmonden.ro/florin-salam-droguri-concerte-spania-bani/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.