spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

18 ani de închisoare pentru că şi-a omorât vecina cu un ciocan

- Advertisement -

Un tânăr în vârstă de 20 de ani şi-a distrus practic toată tinereţea printr-un act necugetat comis în vara acestui an. Emanuel Drîngu a fost condamnat ieri de Tribunalul Suceava la 18 ani de închisoare pentru infracţiunea de omor. Decizia nu este definitivă şi mai poate fi atacată atât la Curtea de Apel Suceava, cât şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fapta pentru care Emanuel Drîngu a fost condamnat s-a petrecut în noaptea de 9 spre 10 iunie, însă a fost sesizată la poliţie abia după o săptămână de un amic de-al inculpatului. Victimă a fost o femeie în vârstă de 74 de ani, vecină a tânărului.

Potrivit rechizitoriului, după ce a lovit-o pe bătrână de mai multe ori cu un ciocan în zona capului, septuagenara prăbuşindu-se inconştientă la pământ, Emanuel Drîngu a continuat să o lovească cu pumnii şi picioarele peste corp. A acoperit apoi cadavrul victimei cu diverse obiecte de îmbrăcăminte care se aflau în locuinţa acesteia.

Aproape o săptămână, tânărul de 19 ani nu a spus nimănui nimic, însă i-a cerut unei prietene o geantă mare de voiaj, mărturisindu-i că vrea să plece în Belgia.

În noaptea de 15 spre 16 iunie, Drîngu a consumat alcool împreună cu mai multe persoane, iar spre dimineaţă, întrebat de unul dintre tovarăşii de pahar despre mirosul greu care se simte în imobil, inculpatul i-a povestit terifianta faptă, arătându-i şi cadavrul victimei.

Amicul respectiv a sesizat câteva ore mai târziu poliţia, oamenii legii descoperind astfel cadavrul septuagenarei şi anunţând procurorii criminalişti.

Emanuel Drîngu a fost eliberat pe data de 28 mai a.c. din penitenciar, unde ispăşise o pedeapsă de zece luni de închisoare pentru furt calificat, conducere fără permis şi cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

La 19 august 2012, acelaşi individ a intrat în casa bătrânei de 74 de ani şi i-a furat acesteia suma de 2.000 de lei şi alte bunuri, fiind trimis în judecată de procurorii din Fălticeni.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-11-19/18-ani-de-inchisoare-pentru-ca-si-a-omorat-vecina-cu-un-ciocan#ixzz2lAU67v8i

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.