spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Sediul Poliţiei de Frontieră din Siret, călcat de DIICOT

- Advertisement -

Zeci de percheziţii au loc în această dimineaţă în mai multe localităţi ale judeţului Suceava, într-o amplă acţiune de combatere a traficului cu ţigări coordonată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava. Unul din locurile „vizitate” de anchetatori este şi Sectorul Poliţiei de Frontieră Rădăuţi, punctul de lucru de la Siret. Din primele informaţii, de aici au fost ridicate o serie de documente care privesc activitatea unor angajaţi ai instituţiei care ar fi implicaţi în traficul cu ţigări. Printre suspecţi se numără şi un şef de tură de la Vicovu de Sus.

În total, în judeţ se derulează 33 de percheziţii, iar alte 10 acţiuni similare au loc în judeţele Satu-Mare, Harghita, Mureş, Sibiu, Bistriţa – Năsăud, dar şi în Bucureşti.

„Sunt vizate două grupări de crimă organizată transfrontalieră specializate în trafic cu ţigări de contrabandă extracomunitară care au traficat 509.200 pachete de ţigări având o valoare de piaţă estimată la suma de 5.092.000 de lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava.

Percheziţiile de pe raza judeţului Suceava sunt efectuate de poliţişti din cadrul IPJ Suceava şi DGA Suceava, cu sprijinul luptătorilor SAS – IPJ Suceava şi IJJpe Suceava.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2013-11-18/Sediul-Politiei-de-Frontiera-din-Siret-calcat-de-DIICOT#ixzz2l4rXbZYx

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.