spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

Bărbat bătut fără motiv, în centrul Sucevei

- Advertisement -

Un bărbat din municipiul Suceava a reclamat la 112 că a fost bătut fără nici un motiv de trei tineri, agresiunea petrecându-se vineri seară, pe esplanada din faţa Casei de Cultură.

Victima, Mihai B., în vârstă de 35 de ani, le-a spus poliţiştilor că în jurul orei 20.30 mergea spre locuinţa părinţilor săi, însă a fost acostat de mai mulţi tineri, care, fără a exista vreun conflict anterior, au început să-l jignească, iar trei dintre ei l-au lovit.

Bărbatul a fost transportat la spital, iar după acordarea îngrijirilor medicale a fost lăsat să se întoarcă la domiciliu.

Mihai B. le-a spus poliţiştilor că se va decide zilele următoare dacă va depune plângere penală sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe.

„S-au dispus măsuri în vederea identificării tinerilor, urmând ca în funcţie de poziţia procesuală a victimei să se dispună procedural”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2013-11-16/Barbat-batut-fara-motiv-in-centrul-Sucevei#ixzz2kz4uP9KJ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.