spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

O tânără din Şcheia s-a ales cu marfa confiscată, cu o amendă şi cu maşina indisponibilizată

- Advertisement -

O tânără din Şcheia s-a ales cu o pagubă însemnată după ce lucrătorii de la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Siret au descoperit că autoturismul cu care circula fusese adaptat pentru transportul ilegal de ţigări. Potrivit comisarului-şef Ilie Poroch Seriţan, în cursul zilei de marţi, Irina L., de 23 de ani, s-a prezentat în PTF Siret, pe sensul de intrare în ţară, la volanul unui autoturism marca Mercedes înmatriculat în Bulgaria. Pentru că existau suspiciuni că tânăra ar fi transportat ţigări, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, control în urma căruia au fost descoperite, într-un locaş special amenajat în  podeaua autoturismului, 2.000 de pachete cu ţigări marca Viceroy, de provenienţă ucraineană. Ţigările, în valoare de 2.500 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânăra a fost sancţionată contravenţional de lucrătorii vamali cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Comisarul-şef Poroch Seriţan a mai arătat că autoturismul, evaluat la 13.500 de lei, a fost indisponibilizat de lucrătorii vamali deoarece avea confecţionat un locaş special pentru transportul ţigărilor.

de 

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-11-14/O-tanara-din-Scheia-s-a-ales-cu-marfa-confiscata-cu-o-amenda-si-cu-masina-indisponibilizata#ixzz2kh66P1rJ

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.