spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
28-mai-2024

Elev luat pe sus de jandarmi dintr-un internet cafe şi dus cu forţa la dubă

- Advertisement -

Rudele susţin că, după ce a fost scos din sala de internet, băiatul de 19 ani a fost lovit. Jandarmii afirmă că doar l-au luat pentru legitimare.

Un tânăr care a fost legitimat în­tr-o sală de internet din Iaşi acuză jandarmii că l-ar fi bătut. Băiatul susţine că se afla luni între orele 11 şi 11.30 la o sală de internet de lângă supermarketul Mercur Mary din zona Podu Roş, iar la un moment dat au intrat doi jandarmi care au început să-i ia la întrebări pe elevii şi liceenii care se aflau în faţa monitoarelor. Pe imaginile din interiorul internetului se poate vedea cum cei doi jandarmi îl iau la întrebări pe tânărul de 19 ani, apoi este bruscat uşor de jandarmi şi scos afară. Ru­dele băiatului spun însă că, afară, jandarmii l-au lovit de mai multe ori, dar faptul nu a fost filmat de camerele de supraveghere. „Tână­rul din imagine a fost agresat de jandarmi chiar în sala de internet din Şoseaua Naţională, sub ochii tuturor, moment în care acesta îşi făcera nişte referate la şcoală. Tânărul în vârstă de 19 ani este din cartierul Păcurari şi se numeşte Radu Enache. După ce a fost agresat de către jandarmul respectiv, a fost obligat să coboare către duba jandarmilor care era parcată între sala de internet şi supermarketul Mercur Mary unde a fost lovit în zona capului, coastelor şi în spate, chiar în duba jandarmilor. A fost depusă plângere penală la Par­chetul Militar împotriva jandarmului cu privina pentru abuz în serviciu“, au spus rudele băiatului. Reprezentanţii jandarmilor au însă o altă variantă şi spun că nu l-au bătut pe băiat, ci l-au dus la maşina jandarmeriei pentru a-l identifica, deoarece în interiorul localului nu a prezentat niciun act de identitate. „Jandarmii făceau parte dintr-o acţiune de control realizată pentru combaterea absenteismului. În incinta respectivă se aflau mai mulţi elevi şi liceeni care, la ora respectivă, 11 -11.30, trebuiau să se afle la şcoală. Cine nu se putea legitima era dus la maşină pentru a fi identificat. De asemenea, pe adresa instituţiei nu a venit nicio plângere, ci doar o petiţie a admi­nis­tratorului internet-cafe-ului care a întrebat care era scopul in­ter­venţiei jandarmilor“, a precizat Mihai Cojocariu, reprezentantul Jandarmeriei.

Cititi:http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/elev-luat-pe-sus-de-jandarmi-dintr-un-internet-cafe-si-dus-cu-forta-la-duba–29961.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.