spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Elena Udrea, despre variante prezidențiale: Isărescu nu e potrivit, categoric da pentru George Maior

- Advertisement -

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat intenția formațiunilor de dreapta de a avea fiecare cât un candidat propriu şi a afirmat că, dacă se ajunge la acest lucru, va vota cu Antonescu în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

”Nu știu ce crede PDL să aibă candidat propriu și să mai fie alți doi-trei candidați de pe dreapta”, a afirmat Elena Udrea la Realitatea TV.

În cazul în care în turul doi al alegerilor prezidenţiale se vor înfrunta Victor Ponta şi Crin Antonescu, aceasta a declarat că l-ar alege pe cel de-al doilea.

„O să votez cu candidatul dreptei, chiar dacă azi nu putem spune că PNL se comportă ca un partid de dreapta, chiar dacă azi putem spune că Crin Antonescu este făuritorul USL şi a participat la suspendarea preşedintelui. Sigur (voi vota cu Crin Antonescu, n.red.)! Voi vota cu candidatul dreptei. Dar avem o şansă să nu fie Crin Antonescu, dacă vom reuni toate forţele dreptei. Nu este exclus (ca Traian Băsescu să-l susţină pe Crin Antonescu, la prezidenţiale în 2014)”, a declarat Elena Udrea.

Totodată, vorbind despre candidații posibili la prezidențiale, Elena Udrea a declarat miercuri seară că l-ar vota pe directorul SRI, George Maior.

Elena Udrea consideră că Maior este “o persoană discretă”, “un om extrem de serios, o persoană de încredere care a reuşit să fie echilibrat” şi este un om pentru care ea are “toată aprecierea”. “Categoric, da, l-aş vota pentru preşedinţie!”, a concluzionat deputatul PDL.

În ceea ce-l priveşte pe guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, Udrea este rezervată cu privire la șansele acestuia de a fi un candidat viabil. “Nu cred că e genul de preşedinte de care are nevoie România azi, după Traian Băsescu, are nevoie de un preşedinte implicat, care să ţină un echilibru cu scenă politică, va trebui un preşedinte extrem de puternic, de implicat, cu capacitatea de a se impune pe scenă politică”, a explicat Elena Udrea.

În ceea ce-l priveşte pe Crin Antonescu, pedelista a spus că, dacă dreapta nu se unifică, atunci “are o şansă chiar mare în alegerile prezidenţiale”

În viziunea deputatului PSD, cel mai potrivit pentru președinție ar fi Emil Boc. “Să dea Dumnezeu să candideze Emil Boc, pentru că ar fi varianta cea mai bună din punctual de vedere al susţinerii preşedintelui”, a punctat ea.

Despre președintele Traian Băsescu, Udrea a precizat că “se aprinde, se enervează repede câteodată” şi că în ultima perioada a remarcat faptul că şeful statului “nu întotdeauna are mâna bună la oameni”. “Cred că i-a oferit mult prea mult Monicăi Macovei faţă de ce-i întoarce acum preşedintelui”, a spus Udrea.

Autor:  Alexandra Ciliac
Citiţi mai mult: Elena Udrea, despre variante prezidențiale: Isărescu nu e potrivit, categoric da pentru George Maior – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/elena-udrea-in-turul-doi-la-prezidentiale-o-sa-votez-candidatul-dreptei-1067437.html#ixzz2kbk0bXJp
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.