spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
28-mai-2024

O femeie a murit in curtea spitalului! Si totul din cauza unei soferite care a adormit la volan! Vezi cum s-a intamplat!

- Advertisement -

O femeie a murit fiindca o alta a atipit la volan chiar pe aleea de la UPU. Pacienta era transportata cu ambulanta, iar masina de interventie a ramas blocata din cauza soferitei adormite minute bune, in asteptare.

O femeie, de 73 de ani, din municipiul Botosani, foarte bolnava , a fost adusa de urgenta la Spitalul Judetean cu ambulanta. Din pacate, femeia nu a mai reusit sa primeasca tratamentul. A murit chiar in curtea spitalului. Si asta din cauza unei soferite care a reusit sa blocheze ambulanta chiar pe aleea care ducea la UPU. Femeia adormise la volan si doar cu greu a putut fi determinata sa mute masina din loc. Pacienta, din cauza timpului mare de asteptare, a intrat in stop cardio-respirator si a murit.

“Pana s-a trezit si pana s-a dat jos au durat doua-trei minute si fiecare secunda este pretioasa in situatii de urgenta. La noi, masinile stau pe trotuar, iar oamenii circula pe strada. O sa ajunga sa stea o masina si pe culoarul de acces de la UPU “, a declarat Viorel Iliuta, directorul Spitalului Judetean.

Pentru a fi evitate situatiile asemanatoare, conducerea spitalului va monta o serie de bariere.

Cititi: http://www.gazetabt.ro/local-o-femeie-a-murit-in-curtea-spitalului-si-totul-din-cauza-unei-soferite-care-a-adormit-la-volan-vezi-cum-s-a-intamplat.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.