spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Autoritatile botosanene, facute de ras in fata ambasadorului Frantei! Investitorii francezi se plang ca avem niste drumuri de necirculat!

- Advertisement -

Oamenii de afaceri i-au dat in gat pe sefii de la Botosani, chiar de fata cu ambasadorul Frantei. Acesta a sosit la Botosani in cadrul unei vizite, pentru a studia mediul de afaceri botosanean. Investitorii francezi si romani din Botosani s-au plans de starea proasta a drumurilor.

Philippe Gustin, ambasadorul Frantei in Romania, a sosit la Botosani in cadrul unei vizite de lucru prin toate judetele tarii. Acesta a fost intampinat de toate oficialitatile botosanene, dar si de oamenii de afaceri. In principal, ambasadorii francezi de la Formens s-au plans ambasadorului de conditiile grele din Botosani : drumuri proaste si invatamant tehnologic precar.

“Este de neinteles pentru mine. Tocmai au inchis aeroportul din Suceava in urma cu cateva saptamani. Iar drumurile sunt foarte proaste pentru autovehicule. Multi investitori fug de Botosani din aceasta cauza”, a declarat Gerard Lonsson, administrator Formens.

Nici patronii romani nu au avut cuvinte de lauda la adresa infrastructurii rutiere, in primul rand. Autoritatile au tacut malc. Singurul care a incercat sa spele rusinea a fost primarul Ovidiu Portariuc. Acesta a apromis ca intr-un an de zile, aceste probleme vor fi de domeniul trecutului.

“Doua din drumurile nationale, unul care leaga Botosaniul cu Suceava si celalalt cu Iasiul, au inceput sa fie modernizate in acest an. Anul viitor,  la aceasta vreme, drumurile vor fi finalizate”, a declarat primarul Ovidiu Portariuc.

Cititi: http://www.gazetabt.ro/local-autoritatile-botosanene-facute-de-ras-in-fata-ambasadorului-frantei-investitorii-francezi-se-plang-ca-avem-niste-drumuri-de-necirculat.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.