spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Marin Condescu a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii DNA » Vicepreşedintele celor de la Pandurii e şi el audiat

- Advertisement -

UPDATE 19:30 Potrivit unor surse din cadrul IPJ Gorj, poliţiştii au verificat toate documentele în baza cărora Marin Condescu a obţinut credite de la bănci pentru a împrumuta clubul sportiv Pandurii Tîrgu Jiu, precum şi actele în baza cărora preşedintele CA al Pandurii şi-a recuperat banii de la club.

Sursele citate susţin că în urma verificărilor a reieşit că Marin Condescu ar fi primit în plus de la club aproximativ 200.000 de lei, în schimb, acesta declarând în urmă cu trei zile, că de fapt el ar mai avea de recuperat de la Pandurii Tîrgu Jiu în jur de 200.000 de euro, anunţă Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Ramona Dochian, a declarat că Marin Condescu a fost reţinut pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani.

Sursele citate au mai precizat că în acelaşi dosar este audiat la Poliţia judeţeană Gorj şi fostul vicepreşedinte al Clubului Pandurii Tîrgu Jiu Viorel Temelescu, şi el cunoscut lider sindical, ca şi Marin Condescu, anunţă Mediafax.

***

Preşedintele celor de la Pandurii Tîrgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, în urma suspiciunilor de spălare de bani, fals şi uz de fals.

Preşedintele CA al celor de la Pandurii a fost reţinut după ce a fost audiat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

În acest moment Marin Condescu se află la spital, pentru un control medical. Aceasta este procedura înainte de a fi adus în arest.

Condescu este suspectat de spalare de bani, fals si uz de fals, dupa ce ar fi împrumutat clubul cu 2,2 milioane de lei, bani pe care ulterior si i-ar fi recuperat, fara insa a trece in contabilitate aceste operaţiuni.

Marin Condescu mai este cercetat într-un dosar penal care are legătură tot cu un împrumut acordat echipei de fotbal Pandurii, ancheta fiind începută iniţial în vară de Parchetul Judecătoriei Tîrgu Jiu, care şi-a declinat competenţa către Parchetul Tribunalului Gorj, iar de acolo dosarul a ajuns la DNA. Detalii AICI

În vara trecută, Gazeta Sporturilor publica o anchetă a cărei concluzie era sintetizată astfel: „Doar în ultimii cinci ani, Pandurii a primit de la statul român aproximativ cît a luat echipa naţională a Spaniei de la UEFA pentru cîştigarea titlului european din 2012, adică 23 de milioane de euro„.

Cititi: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/update-marin-condescu-a-fost-retinut-pentru-24-de-ore-de-catre-procurorii-dna-vicepresedintele-celor-de-la-pandurii-e-si-el-audiat-413227.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.