spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

DOREL A COMIS-O RĂU! S-a dus să ceară un cazier și I-A ȘOCAT PE POLIȚIȘTI

- Advertisement -

Un hunedorean cu nume, predestinat, parcă, Dorel Z., de 39 de ani, a avut surpriza vieții lui, azi dimineață, când a cerut să i se elibereze un cazier. Polițiștii au rămas „mască” atunci când l-au verificat: era urmărit internațional pentru trafic de droguri. Așa s-a descoperit că autoritățile suedeze au emis un mandat european de arestare pe numele lui

Întâmplarea a avut loc chiar la sediul Poliţiei Municipiului Petroşani. Dorel, de fel din Petrila, a solicitat eliberarea unui certificat de cazier judiciar. „Îi trebuia pentru școala de șoferi”, au explicat polițiștii chestionați de EVZ.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliţiei, s-a constatat că pe numele bărbatului era emis de către autorităţile suedeze mandat de arestare  pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri.

Drept urmare, oamenii legii l-au încătușat și l-au băgat pe Dorel în arest. Acum, el așteaptă să fie dus la Curtea de Apel Alba pentru confirmarea mandatului european de arestare, în vederea extrădării.

Tot ieri, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Vulcan, l-au identificat pe Francisc Nagy,de 27 ani, din Vulcan. Și acesta era urmărit internațional. Pe numele lui, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Și el urmează să fie prezentat Curții de Apel Alba-Iulia în vederea luării măsurilor legale.

Autor:  Petrişor Cană
Citiţi mai mult: DOREL A COMIS-O RĂU! S-a dus să ceară un cazier și I-A ȘOCAT PE POLIȚIȘTI – Din ţară > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/dorel-a-comis-o-rau-s-a-dus-sa-ceara-un-cazier-si-i-a-socat-pe-politisti-1066974.html#ixzz2kPlE3D51
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.