spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Mascatii au ridicat un primar din Botosani! Acesta este audiat intr-un caz de contrabanda cu tigari!

- Advertisement -

Descinderi cu mascati la Botosani! Un primar a fost adus la audieri! Alte 1o de persoane au primit mandat de aducere intr-un dosar cu trafic de tigari la frontiera!

Luni dimineata, mascatii au descins in zeci de locuinte pentru a deconspira o retea de traficanti cu tigari din Botosani. Au avut loc nu mai putin de 78 de perchezitii la domiciliu, efectuate de politisti de la DIICOT si Politia de Frontiera. Printre cele 80 de persoane aduse pentru audieri, se afla si primarul comunei Paltinis, Costel Romanescu. Gruparea este banuita ca a bagat in tara nu mai putin de 597.000 de pachete cu tigari in sase luni.

“S-a actionat pentru destructurarea mai multor grupari infractionale, organizate in zona de nord a judetului, la granita cu Republica Moldova si Ucraina, savarsind, in mod organizat si repetat, infractiuni de contrabanda”, a declarat procurorul DIICOT, Lacramioara Balica.

Cititi: http://www.gazetabt.ro/local-mascatii-au-ridicat-un-primar-din-botosani-acesta-este-audiat-intr-un-caz-de-contrabanda-cu-tigari.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.