spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Cei mai DEZAXAȚI părinți din România. Reacția INUMANĂ mamei în timp ce tatăl își bătea fetița grav BOLNAVĂ

- Advertisement -

Iuliana D., o fetiță de 15 ani din Iași, a cerut ajutorul specialiștilor de la Protecția Copilului, povestindu-le chinurile la care părinții o supun zilnic. Deși copila are un singur ochi sănătos, suferă de o boală oculară extrem de rară și orice lovitură în zona feței o poate lăsa oarbă pe viață, aceștia o bat cu rândul. Ultima oară când i-a cerut mamei să o scape din mâinile tatălui, aceasta i-a dat un răspuns demn de un criminal cu sânge rece.

Copila a ceut ajutorul autorităților, după ce a conștientizat că următoarea bătaie ar putea să-i aducă orbirea, scrie site-ul local informatorulmoldovei.ro.

Boala de care suferă este atât de gravă încât adolescenta nu are voie nici măcar să plângă. În loc să-i aline suferința, mama sa a amenințat-o în repetate rânduri că o va otrăvi. Mai mult, ultima oară când tatăl a luat-o la pumni și a strigat după ajutor, mama, care se juca liniștită la calculator, i-a răspuns sec: “Lasă, că așa îți trebuie”.

Pentru cei doi părinți din Iași, aproape orice lucru poate fi motiv de bătaie, chiar și o notă proastă la școală luată nu de Iuliana, ci de fratele său cu un an mai mic. Cruzimea la care a fost supusă este cu atât mai nejustificată cu cât, colegii și dascălii fetei spun despre aceasta că este extrem de retrasă.Copila a reușit însă să se salveze, după ce a participat la un semina despre drepturile copilului. A mers apoi la Direcția pentru Protecția Copilului, de unde a fost internată într-un centru de copii.

Autor:  Alin Chiţu
Citiţi mai mult: Cei mai DEZAXAȚI părinți din România. Reacția INUMANĂ mamei în timp ce tatăl își bătea fetița grav BOLNAVĂ – Social > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cei-mai-dezaxati-parinti-din-romania-reactia-inumana-mamei-in-timp-ce-tatal-isi-batea-fe-1066825-1.html#ixzz2kK60LthP
EVZ.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.