spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Incendiu provocat intenţionat de un vecin, la o gospodărie din Baia

- Advertisement -

Vineri seara, Detaşamentului de pompieri Fălticeni şi lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cornu Luncii au intervenit, în jurul orei 19.00, cu patru autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Baia.

La sosirea pompierilor, ardeau două anexe gospodăreşti, existând pericolul de propagare la casa de locuit, dar şi la o construcţie din gospodăria învecinată.
Au ars depozitul de furaje, pe o suprafaţă de 100 mp, adăpostul de animale, pe 30 mp, o tonă de cereale, două tone de fân, 100 baloţi de paie şi circa doi metri cubi lemn de foc. Flăcările au afectat şi aproximativ 10% din depozitul de furaje al gospodăriei învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 23:25.
În urma anchetei poliţiştilor s-a descoperit că, pe fondul unui conflict anterior, Ioan G., de 36 ani, a dat foc şurii vecinului său, Neculai N., de 63 ani, din localitate, pagubele fiind stabilite la 16.000 lei. Nu au fost victime omeneşti.

„În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea de către Ioan G. a infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Ultima-ora-local/2013-11-09/Incendiu-provocat-intentionat-de-un-vecin-la-o-gospodarie-din-Baia#ixzz2kK1PkOKr

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.