spot_img
spot_imgspot_img
14.4 C
Vaslui
29-mai-2024

UPDATE Pãrintele Ghimus si Ticu Pâslaru, discursuri la Universitate

- Advertisement -

UPDATE:

Pãrintele Ghimus si Ticu Pâslaru, discursuri la  Universitate

Emotionati de primirea cãlduroasã a celor din Piata Universitãtii, pungestenii au transmis mesajul lor prin vocea pãrintelui Ghimus: „Le multumesc bucurestenilor, în numele celor de la Pungesti, pentru cã în momentele grele ati fost alãturi de noi. Dacã nu v-ati fi solidarizat cu noi, ne-ar fi fost cu mult mai greu, jandarmii ne-ar fi cãlcat în picioare”. La rândul sãu, Ticu Pâslaru le-a întors mesajul cu care cei de la Universitate au venit, pe 19 octombrie, la Pungesti, spunându-le: „Am plecat de la kilometrul zero al demnitãtii umane si am ajuns la kilometrul zero al democratiei!”.Este exact acelasi lucru pe care l-a spus si George Epurescu când a ajuns la Pungesti dupã evenimetele de pe 16 octombrie. Pâslaru a mai adãugat cã: „Trebuie sã ne unim si sã luptãm împreunã. Astãzi eu simt cã s-a întâmplat acest lucru si cele douã inimi de la Rosia Montana si Pungesti bat împreunã. Numai uniti putem salva România!”

Protestatarii din Pungesti, primiti cu aplauze în Piata Universitãtii

Protestatarii din judetul Vaslui au fost primiti cu aplauze si urale de aproximativ 1000 de oameni în Piata Universitãtii din Bucuresti. Au fost invitati sã ia cuvântul liderii din Vaslui, primul fiind preotul Iulian Ghimus din comuna Banca. Sloganul serii a fost “Rosia si Pungesti, douã inimi românesti!”.

Rezistenta de la Pungesti se mutã la Bucuresti!

Douã autocare cu protestatari au plecat astãzi spre Bucuresti. Unul a plecat din Pungesti si celãlalt din Bârlad. Sunt aproximativ 70 de persoane, care vor sã se facã auzite în Piata Universitãtii din Bucuresti. “Dorim sã demonstrãm cã suntem decisi sã ajungem oriunde pentru a ne face auziti. De asemenea dorim sã multumim tuturor celor din Piata Universitãtii care ne-au sustinut. Luptãm împreunã pentru o cauzã comunã, indiferent cã este vorba despre Rosia Montanã sau despre exploatarea gazelor de sist. Este lupta cetãtenilor obisnuiti împotriva politicienilor corupti!”, a declarat Ticu Pâslaru.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.