spot_img
18.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

APEL UMANITAR: Ajutati-l pe Andrei!

- Advertisement -

AJUTOR… Fortat de destin sã-si cerseascã fiecare minut din viatã, Andrei Asimine, tânãrul în vârstã de 30 de ani din Husi, trãieste o adevãratã dramã. În urmã cu trei ani a fost diagnosticat cu o boalã cumplitã, iar de atunci, pentru Andrei, fiecare zi reprezintã o luptã cu viata. Familia si prietenii fac un apel disperat cãtre cei care pot sã ajute acest tânãr, care are o dorintã aprigã de a trãi.

Sã fii în floarea vârstei, atunci când toti au aspiratii, idealuri si planuri de viitor, iar într-o zi sã constati cã toate aceste vise ti-au fost interzise în mod nemilos, este poate cel mai cumplit moment din viatã. Asa începe povestea cutremurãtoare a tânãrului husean Andrei Asimine, în vârstã de 30 de ani, pe care viata l-a pedepsit pe nedrept. Era la început de drum si deja îsi fãcuse o carierã în meseria lui de politist de frontierã. Nimic nu pãrea sã-i opreascã realizarea planurilor sale de viitor, asta pânã în nefericitul an 2010, când în urma unui control a primit o veste teribilã. Medicii l-au diagnosticat cu Melanom Malign (cancer de piele), iar pânã acum a trecut prin numeroase operatii , a fãcut tratament cu citostatice, însã de fiecare datã fãrã succes. Afectiunea a recidivat, iar tumoarea s-a extins ca o caracatitã, ajungând pânã în zona scapularã. Dupã ce a fost internat la mai multe clinici de specialitate din tarã, medicii din cadrul Institutului Oncologic Fundeni din Bucuresti i-au recomandat tratamentul cu Zelboraf, un medicament care l-ar putea pune din nou pe picioare pe tânãrul Andrei. Numai cã tratamentul medicamentos este mult prea scump pentru posibilitãtile familiei, ajungând la aproximativ 7200 euro pe lunã. Andrei un este singurul caz dramatic din familia lovitã de pera multe încercãri, mama sa pirezând lupta cu aceeasi boalã, în urmã cu 2 ani. Este o luptã grea însã Andrei are de partea sa optimismul si apriga dorintã de a trãi.

„Împreunã îl putem ajuta pe Andrei”

Prietenii lui Andrei au creat pe facebook un grup denumit „Împreunã îl putem ajuta pe Andrei”, prin care cer ajutor din partea oamenilor cu suflet si fac un apel umanitar pentru ca Andrei sã se poatã bucura în continuare de viatã. Mesajele de sustinere si de solidaritate nu au întârziat sã aparã. „La spital la Fundeni i-au spus cã-i extirpã tumoarea , dar cu tot cu mânã. Însã, poate face un tratament care, bineînteles, este peste puterile sale financiare. El a fãcut un test si e compatibil cu tratamentul, iar la vârsta lui ar da rezultate foarte bune. Tumoarea poate scãdea foarte repede si astfel s-ar mãri substantial speranta de viatã. De la anul este posibil ca tratamentul sã fie gratuit si în România, medicamentele sã fie incluse pe lista de medicamente compensate. Dar pânã la anul este foarte mult timp, nu este o certitudine, iar Andrei are nevoie cât mai urgent de tratament. Doar împreunã îl putem ajuta!”, a postat Lucian Dieac pe pagina de facebook creatã pentru Andrei. Cei care vor sã-l ajute pot face donatii în conturile: RO85RZBR0000060016229873- cont LEI sau RO39RZBR0000060015903811- cont EUR.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.