spot_img
spot_imgspot_img
25.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Egal echitabil

- Advertisement -

JUST… FC Vaslui a remizat pe teren propriu, 1-1 cu Petrolul Ploiesti la capãtul unei partide echilibrate si în care ambele formatii puteau lua cele trei puncte. Mai experimentati si cu un joc mai bine legat, ploiestenii au avut mai mult initiativa, dar nu au reusit sã depãseascã defensiva Vasluiului. Liviu Antal a marcat pentru “galben-verzi”, dar “lupii” au egalat repede prin Teixeira.

Prima reprizã a fost una disputatã si echilibratã, în care ambele formatii si-au creat ocazii de gol. Primele ocazii au fost trecute în contul Vasluiului, dar Viveiros (7), Celeban (14) si Madson (19) nu au reusit sã-l învingã pe Pecanha. Ploiestenii au replicat imediat, iar Guilherme si Dore au trimis peste poarta lui Cerniauskas. “Galben-verzii” si-au reprimit cele opt puncte si au continuat sã preseze, iar Liviu Antal (27) a reusit sã-i facã fericiti pe cei peste cinci mii de suporteri prezenti pe Municipal, dupã o pasã primitã de la Viveiros. Avantajul Vasluiului nu a tinut decât patru minute, pentru cã Teixeira a vrut sã centreze iar mingea a intrat în plasa portii lui Cerniauskas, iesit aiurea din poartã. Si repriza secundã s-a disputat sub semnul echilibrului, iar defensivele ambelor echipe s-au dovedit exacte si în acelasi timp prudente. “Galben-verzii” au cãutat culoare spre poarta oaspetilor, mingea circulând mai mult pe partea dreaptã, datoritã deselor incursiuni ale lui Celeban, unul dintre remarcatii partidei. În partea secundã, Petrolul a demonstrat cã este una dintre cele mai bune formatii din Liga 1, dar chiar dacã au dominat si au pasat mai mult, jucãtorii lui Contra nu si-au creat ocazii importante de gol. S-a terminat 1-1 si dupã aspectul jocului rezultatul este unul echitabil.

Cosmin Contra: “Vasluiul e o echipã puternicã”

“Am început mai slab acest meci, Vasluiul e o echipã masivã, puternicã, dar dupã golul egalizator am reusit sã controlãm meciul pânã la sfârsit. Avem în continuare probleme cu finalizarea si la Vaslui, dacã dai doar un gol, e normal sã nu pleci cu toate punctele. Încã un egal, încã douã puncte pierdute. Suferim, am pierdut foarte multe puncte, trebuie sã lucrãm în continuare la finalizare”, a declarat Cosmin Contra.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.