spot_img
spot_imgspot_img
21.1 C
Vaslui
19-mai-2024

Mihai Bendeac face DEZVĂLUIRI incendiare în scandalul cu Antena 1: “Ştiţi cât câştigam eu?”

- Advertisement -

Mihai Bendeac continuă serie de dezvăluiri în scandalul cu Antena 1, după cenzura impusă emisiunii sale, iComedy. Chiar dacă a fost somat de trust să oprească aceste dezvăluiri, Mihai Bendeac a trecut de pe Facebook, unde scria despre nemulțumirile sale și cenzura asupra textelor folosite în emisiunea iComedy, și a trecut pe YouTube.

Într-o postare recentă, Mihai Bendeac se declară extrem de mândru de el, pentru ca a renunțat la un salariu fabulos pe care îl primea la Antena 1, de dragul unui principiu, de a nu se lăsa constrâns în realizarea emisiunii sale.

“Ştiţi cât câştigam eu la Antena 1? Cam cât câştigă mulţi dintre voi într-un an sau doi. Sunt al dracului de mîndru de mine că am renunţat la banii ăştia pentru un principiu. În momentul ăsta Antena 1 nu m-a dat afară, mă ţine un pic prizonier (…) Cu Mircea Badea am crescut. Mă uitam în copilărie. Mă trezeam cu Teo şi Mircea Badea şi mă culcam cu Mircea Badea, oricum ar suna”

Vezi sursa + video : http://www.evzmonden.ro/mihai-bendeac-face-dezvaluiri-incendiare-scandalul-cu-antena-1-stiti-cat-castigam-eu-video/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.