spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Batjocoritã de patru bãrbati pentru cã a refuzat sexul în grup

- Advertisement -

COSMAR Ceea ce ar fi trebuit sã fie o frumoasã poveste de dragoste s-a transformat într-un cosmar pentru o tânãrã din Vaslui, care-si cãuta norocul la Brasov. Aici l-a cunoscut pe „el”, un bãrbat din Buzãu, cu care a crezut cã are o frumoasã relatie de prietenie. Avea încredere în el, desi nu-i cunostea decât numele de botez, dar acesta s-a dovedit a fi un pervers, oferind-o cu forta si unor prieteni, într-un beci, cu toate cã ea s-a împotrivit din rãsputeri.

Batjocoritã de patru indivizi, tânãra s-a dus abia dupã trei zile la Politie, dupã ce si-a mai revenit în urma traumelor fizice si pshice, si a povestit clipele cumplite prin care a trecut la începutul sãptãmânii. În urma verificãrilor si a probelor obtinute în acest caz, politistii brasoveni i-au retinut pe indivizii implicati si i-a prezentat în fata magistratilor cu propunere de arestare, sub acuzatia de viol. Doar unul va fi cercetat în libertate, pentru complicitate la faptã, trei fiind trimisi dupã gratii timp de 29 de zile. „În seara de 1 noiembrie, în jurul orelor 21.00, fata s-a dus la Politia Municipiului Brasov sã depunã sesizare, spunând cã în 28 octombrie a fost victima unei agresiuni sexuale. Reclamanta a sesizat faptul cã, în jurul orei 21.00, sub pretextul cã o duce la un suc, a fost dusã cu forta de prietenul sãu în subsolul unei locuinte necunoscute din cartierul Astra unde, împotriva vointei sale, a fost obligatã sã întretinã raporturi sexuale cu prietenul ei si cu alti trei tineri necunoscuti. În urma investigatiilor si verificãrilor efectuate de politisti s-a stabilit cã victima avea de aproximativ trei luni o relatie cu un tânãr de 23 de ani”, a declarat comisar sef Liviu Naghi, purtãtorul de cuvânt al IJP Brasov.

Au vrut o scenã ca-n filme

Ancheta declansatã în acest caz de politistii Biroului Investigatii Criminale Brasov a dus la arestarea a trei participanti la scena de sex în grup. Pentru cã aceasta a fost situatia în care a fost pusã vasluianca, în pivnita respectivã. Dupã ce a ademenit-o în acel loc deloc romantic, buzoianul în vârstã de 23 de ani si-a dorit ceva „special”, ca în filme, asa cã si-a chemat si niste prieteni, de 24, 25 si 30 de ani, proveniti tot din Buzãu. Fata a refuzat sexul în grup, astfel cã ceea ce ar fi trebuit sã fie în alte conditii o scenã de amor între doi îndrãgostiti s-a transformat într-un viol de grup.„În urma activitãtilor organizate si desfãsurate de politisti în zilele de 3 si 4 noiembrie, în municipiul Brasov si judetul Buzãu, cei patru suspecti au fost capturati si prezentati instantei de judecatã, care a emis mandate de arestare pentru trei dintre ei, între care si prietenul victimei, ultimul fiind cercetat în stare de libertate”, a completat comisar sef Liviu Naghi. Atât fata din Vaslui, cât si bãrbatii din Buzãu, locuiau în Brasov fãrã forme legale, conform unor surse judiciare. Acestia din urmã lucrau la o firmã de constructii si toti patru locuiau cu chirie într-un apartament din cartierul Astra, Brasov.Dacã trei dintre indivizi s-au „distrat” cu fata, al patrulea a ratat din motive… fiziologice. Acesta a fost si norocul sãu, cã acum este cercetat în libertate, desi acuzatia este la fel de gravã si în cazul sãu.

În urma batjocurii la care a fost supusã, tânãra a avut nevoie de cel putin trei zile de îngrijiri medicale. Investigatiile sunt continaute în acest caz pânã la stabilirea participatiei la faptã pentru fiecare dintre suspecti.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.