spot_img
27.5 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Administratorul unei pensiuni din Bucium, cel ce a jefuit un amanet, a vrut să fugă din ţară

- Advertisement -

Ionuţ Budescu Palia voia să fugă din ţară, fiind informat de mersul anchetei. Nu ştia că era dat în consemn la frontieră.

În cazul jafului de la amanetul „Corelia“ din Ale­xandru, administratorul pensiunii „La Palia“ din Bucium a fost cât pe ce să scape anchetatorilor care erau pe urmele lui, şi să fugă din ţară. Norocul poliţiştilor a constat în faptul că l-au dat pe Ionuţ Budescu Palia în consemn la frontieră cu puţin timp în urmă, aşa încât în momentul în care a vrut să „spele putina“, a fost prins de poliţiştii de frontieră din Borş. An­chetatorii erau la curent că George Cea­uşu şi Viorel Ursu, ceilalţi doi indivizi care se aflau în arest după ce fu­seseră prinşi de poliţişti în august, îl ţineau la curent pe administratorul pensiunii cu mersul anchetei. Ba chiar, potrivit unor surse din inte­riorul anchetei, George Cea­uşu i-ar fi trimis din în­chisoare o scrisoare lui Io­nuţ Budescu în care îl în­ştiinţa de mersul anchetei şi să fie atent la ceea ce face. De asemenea, avocaţii celor doi l-au pus în temă pe complice de ceea ce urmează, aceştia fiind pre­zenţi la reconstituirile făcute de poliţişti la locul jafului.

Po­trivit cercetărilor poliţiş­tilor, Ionuţ Budescu Palia se cunoştea bine cu George Ceauşu, şi au participat toţi trei la jaf, primul fiind cel care i-a transportat pe cei doi cu maşina, şi tot cu autoturismul administratorului pensiunii au transportat şi cutia de valori în care se afla aur şi bani în valoare de 187.000 de lei, furaţi din amanet. În ziua în care a fost prins la Vama Borş, anchetatorii au mers la locuinţa acestuia din Bucium şi de pe şoseaua Naţională şi au făcut percheziţii, de unde au luat tehnică de calcul. Ieri, Palia Budescu a fost arestat pentru 29 de zile pentru furt calificat.

Jaful casei de amanet Corelia a avut loc în noaptea de 9 spre 10 iulie. An­che­ta­torii au stabilit că cei trei indivizi au „filat“ locul mai mult timp, şi au reuşit să filmeze codul de acces în interiorul amanetului, de pe cealaltă parte a străzii. În cursul anchetei, poliţiştii au dat mai întâi peste iubita lui Viorel Ursu, pe care au „ridicat-o“ dintr-un hotel din Paşcani fiind apoi cercetată pentru tăinuire. A urmat la scurt timp Viorel Ursu, care a fost reţinut în localitatea Lespezi, apoi pe George Ceauşu, pe care l-au ridicat din Constanţa. Cei trei au cheltuit sume uriaşe de bani pe plajele din Constanţa.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/administratorul-unei-pensiuni-din-bucium-cel-ce-a-jefuit-un-amanet-a-vrut-sa-fuga-din-tara–28807.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.