spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
19-mai-2024

Curtea Supremă anunță decizia în dosarul „Trădare și spionaj”. DIICOT a cerut pedepse cu executare pentru foştii miniştri Sereş şi Nagy

- Advertisement -

Un procuror DIICOT a cerut, luni, pedepse cu executare pentru foştii miniştri Codruţ Sereş şi Zsolt Nagy, precum şi pentru ceilalţi inculpaţi din dosarul privatizărilor strategice, după ce a arătat că dovezile de la dosar probează infracţiunile de care aceştia sunt acuzaţi.

Curtea SUpremă va anunța astăzi ce decizie va da în acest dosar. Procesul a durat aseară până târziu, la miezul nopții.

Instanţa supremă a judecat, ieri, ultimul termen din acest dosar, la care procurorul şi avocaţii inculpaţilor au prezentat judecătorilor pledoariile finale din proces. Primul care a vorbit a fost procurorul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), care le-a cerut magistraţilor condamnarea la pedepse cu executare a tututor inculpaţilor. Anchetatorul a arătat că toate dovezile DIICOT probează aderarea, sprijinirea şi complicitatea la faptele unui grup infracţional organizat, precum şi fapta de trădare prin transmiterea de secrete, pentru care este judecat Şereş. Procurorul nu a individualizat pedepsele, dar a depus concluzii scrise.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.