spot_img
spot_imgspot_img
14 C
Vaslui
29-mai-2024

Un SCHELET, cel mai bun prieten al unui broker timp de 13 ani

- Advertisement -

Un fost broker din Brazilia trăieşte de 13 ani într-o criptă, unde cel mai bun prieten al său a fost un schelet.

După ce afacerea sa a dat faliment, Fabio Beraldo Rigol, acum în vârstă de 47 de ani, s-a trezit fără un ban şi fără casă. În plus a devenit dependent de droguri, astfel încât a ajuns să locuiască într-un cimitir, chiar în cripta familiei.

“Îmi este mai multă teamă să trăiesc, decât de moarte. Nu am văzut niciodată fantome. Câteodata este prea multă linişte, însă oricum nu prea sunt vorbăreţ.
A trebuit să-mi părăsesc casa şi am ajuns pe străzi. Într-o noapte ploua mult. Nu îmi amintesc cum, dar m-am trezit în cimitir”, a declarat Rigol pentru presa braziliană, citat de Daily Mirror.

El a menţionat că nu doreşte să rămână în cimitir până la moarte.

“Vreau să plec de aici în viaţă. În continuare îmi doresc propria casă, chiar dacă va fi o cameră cu baie. Vreau să mă întorc la muncă dacă există vreo posibilitate. Viaţa mea încă nu s-a sfârşit”, a concluzionat brazilianul.

Acest articol este proprietatea Evenimentului zilei și este protejat de Legea drepturilor de autor. Orice preluare integrală sau parțială a conținutului se poate face doar cu citarea sursei, astfel: pentru publicațiile tipărite – ziarul Evenimentul zilei, iar pentru publicațiile online – www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.