spot_img
spot_imgspot_img
21.2 C
Vaslui
19-mai-2024

Pandurii – FC Vaslui 1-2, In sfarsit, victorie !

- Advertisement -

MAI BUNI…FC Vaslui se intoarce pentru prima data in acest campionat cu trei puncte din deplasare. Victoria de pe terenul Pandurilor a fost  surprinzatoare avand in vedere ca inaintea meciului putini suporteri ai galben-verzilor se asteptau ca favoritii lor sa se impuna. Cu sase puncte castigate in ultimele doua etape, dar si cu o calificare in sferturile Cupei, vasluienii dau semne ca raman o echipa puternica in fotbalul romanesc si asteapta urmatorul test, cel de saptamana viitoare, cu Petrolul Ploiesti.

Dupa un joc care nu a stralucit, galben-verzii reusesc sa se impuna e terenul unuia dintre cei mai redutabili adversari din aceste 12 etape, Pandurii Targu-Jiu. Meciul a inceput cu un joc static la mijlocul terenului, prima ocazie de gol fiind semnata abia in minutul 24 de Mike Temwanjera. Dupa doar cinci minute, gazdele se pozitioneaza in avantaj, dupa golul inscris de Momcilovic, fundasul profitand de o neintelegere intre Prahic si Cordos. Insa cheia meciului s-a jucat in minutul 42, cand fundasul Christou a primit al doilea galben si automat a fost eliminat. Conservator din fire,  Pustai a batut gongul retragerii un minut mai tarziu cand l-a scos pe Eric si a bagat un fundas central. Invitata in atac, echipa lui Ciobi este intarita in startul reprizei secunde cu Wilk si Patulea iar aceste schimbari au urmari pe tabela. In minutul 66, fostul iesean trimite o minge lui Musat iar fundasul ii expediaza un assist lui Antal, care pune latul si il invinge pe Stanca. 1-1 si FC Vaslui intra din nou in joc.  Dornici sa puna mana pe prima victorie din deplasare, galben-verzii isi continua atacul iar rasplata vine greu, abia in minutul 91 al partidei. Acelasi Antal profita de respingerea gresita a lui Stanca si reuseste o „doppietta” izbavitoare, care ajuta echipa sa respire mai usor, acolo jos, in subsolul clasamentului. In asteptarea celor opt puncte, FC Vaslui va avea de dat un exament foarte important saptamana viitoare, pe Municipal, in compania Petrolului Ploiesti.

Sanmartean „Jocul nostru este in crestere”

Capitanul echipei, Lucian Sanmartean vede o crestere constanta in jocul Vasluiului si spera ca in urmatorul meci, cel de pe teren propriu, contra Petrolului acest lucru sa fie si mai vizibil. Totodata, mijlocasul spera ca prin jocurile bune, galben-verzii sa-l reintoarca pe finantatorul Adrian Porumboiu la echipa. ” Jocul nostru e unul în creștere, echipa noastră a arătat că a meritat cele trei puncte. Grupul se manifestă și reacționează foarte bine. Sperăm să câștigăm și acasă, pentru că acolo avem alt moral, alt tonus. Mi-e dor de acele dueluri pentru campionat, de echipele puternice din Europa. Sperăm la finalul campionatului să vedem unde ne-am clasat și, cu cele 8 puncte pe care sperăm să le primim înapoi, să terminăm acolo unde merităm.  Sperăm  ca domnul Adrian Porumboiu să vină aproape de noi, pentru că noi avem nevoie de el și dânsul are nevoie de noi ” a afirmat Sanmartean dupa partida cu Pandurii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.