spot_img
spot_imgspot_img
20.6 C
Vaslui
28-mai-2024

O elevă de liceu a reclamat că e șantajată de doi colegi cu o poză deocheată pe Facebook

- Advertisement -

Poliţiştii fac cercetări cu privire la reclamația unei adolescente în vârstă de 17 ani, elevă la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din municipiul Suceava, care susţine că a fost şantajată de doi colegi cu o fotografie deocheată postată pe Facebook.

Deşi poliţiştii nu au suflat o vorbă despre acest caz, am reuşit să aflăm că în urmă cu aproximativ o săptămână, judiciarişti din cadrul Poliţiei municipiului Suceava s-au dus la liceul de pe strada Mihai Viteazu şi le-au spus celor doi elevi acuzaţi să-şi cheme părinţii, pentru că urmează să fie audiaţi în prezenţa acestora.

Surse judiciare au mărturisit că eleva în cauză, care a venit la poliţie însoţită de mama ei, a susţinut că i-a fost trucată o fotografie postată pe contul ei de pe reţeaua de socializare Facebook, chipul adolescentei fiind lipit trupului unei alte femei, care apare parţial dezbrăcată, cu unul dintre sâni la vedere.

Din informaţiile obţinute, fotografia a circulat prin liceu, iar unul dintre colegii reclamantei i-au spus chiar că o vor lipi pe uşa cancelariei. Toată povestea a ajuns şi la urechile unor profesori.

Anchetatorii iau în calcul şi varianta ca fotografia respectivă să fie reală, iar şantajul să fie reclamat  mai mult de frica reacţiei părinţilor şi a cadrelor didactice.

De altfel, se pare că minora ar fi recunoscut că fotografia cu pricina este reală şi a fost postată de ea din greşeală pe Facebook.

Criminaliştii poliţiei urmează să stabilească cu exactitate dacă e vorba de o fotografie trucată sau nu.

Cert e că, din primele cercetări, nu se conturează infracţiunea de şantaj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.