spot_img
spot_imgspot_img
18.3 C
Vaslui
03-iun.-2024

Mãlina si Mãdãlina, reginele balurilor bobocilor la Bârlad (foto)

- Advertisement -

SPLENDOARE Rând pe rând, liceele din Bârlad îsi desemneazã cele mai frumoase si mai talentate eleve din clasa a IX-a. La sfârsitul sãptãmânii trecute, Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” si Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” au organizat traditionalul „Bal al Bobocilor” 2013. Cu sigurantã, toate cele 12 concurente (de la ambele institutii de învãtãmânt) au meritat sã fie declarate la final reginele balurilor. Deliberarea a fost dificilã, si pe bunã dreptate. Mãlina Cristina Ardeleanu (Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”) si Mãdãlina Stan (Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza) vor reprezenta liceele la finala pe oras. Chiar dacã cele douã baluri s-au desfãsurat simultan, în locuri diferite, ziarul „Vremea Nouã” a reusit sã surprindã în imagini atmosfera de la ambele evenimente.

Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu”, în straie de sãrbãtoare

Atmosferã de mare sãrbãtoare la Balul Bobocilor 2013, eveniment organizat de clasa a XI-a C (Stiinte ale Naturii) de la Colegiul National „Gheorghe Rosca Codreanu” la Centrul de Afaceri „Tutova” din Bârlad. Acesta a fost ultimul „act” din seria de manifestãri dedicate zilei colegiului, la împlinirea celor 167 de ani de la înfiintare. De preselectie au trecut sase eleve de la clasa a IX-a, una mai frumoasã ca cealaltã: Ana Sârbu, Bianca Iordan, Diana Boidache, Roxana Dana Popa, Mãlina Roberta Ilãu si Mãlina Cristina Ardeleanu. Ele au trebuit acum sã demonstreze juriului cã aspectul fizic nu este singura lor calitate, asa cã au trebuit sã treacã prin câteva probe de foc. Timp de douã ore concurentele au smuls aplauzele publicului (unul destul de numeros), indiferent cã a fost vorba de probele artistice, de culturã generalã sau perspicacitate. Toate aceste momente au fost condimentate cu foarte multe concursuri pentru toti cei prezenti, cu premii substantiale din partea sponsorilor acestui eveniment. În cele din urmã a venit si momentul cel mai asteptat al serii. Dupã terminarea tuturor probelor, juriul a tras linie si a desemnat-o „Regina Balului” si „Miss Boboc 2013” pe eleva Mãlina Cristina Ardeleanu. Fãrã sã-si poatã ascundã emotiile, fericita câstigãtoare ne-a declarat: „Miss Boboc a însemnat pentru mine o provocare, un concurs din care am învãtat multe lucruri. Consider cã aceastã experientã este una unicã, rar întâlnitã, care meritã trãitã din plin. În altã ordine de idei pot spune cã m-am simtit foarte bine alãturi de celelalte concurente, cât si alãturi de organizatori. Vreau sã multumesc în mod deosebit colegilor mei si tuturor celor care m-au sustinut”.

Elegantã si frumusete la Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza”

Atmosferã de galã si la Balul Bobocilor 2013 de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza”, unde peste 200 de elevi si profesori au tinut sã fie prezenti la unul din cele mai importante momente din viata unei institutii scolare. Evenimentul a fost gãzduit de unul dintre cele mai cunoscute cluburi din oras si a fost organizat de elevii clasei a XII-a I, diriginte prof. Camelia Moldoveanu. Si aici au participat tot sase concurente: Elisabeta Micu – clasa IX-a T1, Mãdãlina Rotaru – clasa a IX-a A2, Mãdãlina Stan – clasa a IX-a T1, Antonia Coroi – clasa a IX-a A2, Florentina Popescu – clasa a IX-a T1 si Camelia Sava – clasa a IX-a A2. Probele concursului le-au transpus, rând pe rând, pe cele sase concurente, în lumea dansului, a inspiratiei la proba de aptitudini si nu numai. Momentele artistice au fost foarte apreciate de public, dovadã fiind aplauzele si încurajãrile primite pentru prestatia lor. Si juriul a fost impresionat de cele sase frumoase eleve, astfel cã deliberarea s-a fãcut foarte greu. Regina balului si Miss Boboc 2013 Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza” Bârlad a fost desemnatã eleva Mãdãlina Stan. Conform traditiei, si celelalte participante au primit câte o distinctie. Astfel, Elisabeta Micu a primit titlul de „Miss Popularitate”, Mãdãlina Rotaru tilul de „Miss Gingãsie”, Antonia Coroi titlul de „Miss Creativitate”, Florentina Popescu titlul de „Miss Spontaneitate” si Camelia Sava cel de „Miss Elegantã”. Dupã aflarea câstigãtoarei s-a dat startul la distractie si voie bunã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.