spot_img
spot_imgspot_img
22.7 C
Vaslui
05-iun.-2024

Panică într-un bloc din Focşani din cauza unei tigăi uitată în aragaz!

- Advertisement -

Momente de panică într-un bloc din Focşani. Focşănenii dintr-un bloc situat pe Bulevardul Unirii s-au speriat dimineaţă după ce au observat că dintr-un apartament situat la etajul al IV-lea iese un fom gros, iar flăcările se pot zări pe geamul de la bucătărie. Speriaţi, cei ce au văzut flăcările, au apelat imediat numărul unic de urgenţă 112 şi au solicitat sprijinul pompierilor.

Întrucât situaţia părea destul de gravă, la faţa locului s-a deplasat de urgenţă un echipaj de pompieri, dar şi un echipaj SMURD pentru ajutorarea posibilelor victime. Pompierii nu au mai avut însă prea mult de lucru pentru că în momentul în care au intrat în apartament au constatat că incendiul fusese stins.

Aceasta pentru că proprietarii, doi bătrani, au uitat în cuptor miezul de nucă pus la prăjit. Aceştia au reuşit singuri să stingă flăcările provocate din cauza tigăii uitată în aragaz. După acest incident doar bătrana, care are în jur de 60 ani, a fost preluată de echipajul SMURD şi dusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă “Sf. Pantelimon” Focşani pentru a primi îngrijiri medicale. Aceasta pentru că s-a intoxicat cu fum. (Raluca MANOLACHE)

Cititti: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/98577-panica-din-cauza-unei-tigai-uitata-in-aragaz.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.