spot_img
spot_imgspot_img
28.5 C
Vaslui
04-iun.-2024

Infractor deghizat în poliţist cu o cămaşă luată din piaţă

- Advertisement -

Alcoolul şi portul unei cămăşi cu însemnele specifice lucrătorilor de poliţie i-au adus unui bărbat din Măicăneşti un dosar penal de toată frumuseţea. Pe 24 mai 2013, în jurul orelor 18.00, poliţiştii de la Secţia Rurală Măicăneşti au organizat un filtru pentru a opri un autoturism al cărui conducător auto a refuzat să oprească la Ciorăşti.

Unul dintre lucrătorii de poliţie aflat într-un control de rutină la Ciorăşti i-a făcut semn lui Liviu Toader, de 33 de ani, să oprească. Pentru că şoferul şi-a continuat drumul şi după ce agentul a folosit semnalele sonore şi luminoase ale autovehiculului de serviciu, poliţistul şi-a alertat colegii de la Măicăneşti care au organizat un filtru şi l-au blocat la Ramniceni. Nu mică le-a fost surpriza oamenilor legii să aibă impresia că ar fi oprit un coleg de serviciu. Asta pentru că şoferul era îmbrăcat cu o cămaşă specifică lucrătorilor de poliţie, care avea şi acest înscris pe maneca stangă. După ce l-au testat cu alcooltestul şi apoi l-au condus în vederea recoltării probelor biologice, a reieşit că bărbatul avea o alcoolemie de 1,80 grame la mie. Legat de portul cămăşii, Toader a spus că a cumpărat-o din Piaţa Obor din Focşani în urmă cu aproximativ un an, un an şi jumătate şi că nu a intenţionat să o poarte pentru a se erija în poliţişt. Cu toate acestea, pe langă conducere cu alcoolemie, bărbatul s-a ales şi cu acuzaţii de port ilegal de decoraţii sau semne distinctive. Dosarul a fost înaintat pe rolul Judecătoriei Focşani, cu termen în cursul lunii octombrie.

Cititi: http://www.ziaruldevrancea.ro/actualitatea/97766-infractor-deghizat-in-politist-cu-o-camasa-luata-din-piata.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.