spot_img
19.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

La 18 ani s-a spânzurat de ruşine. A fost găsit dezbrăcat lângă nepoţica de 4 ani

- Advertisement -

„Eu cred că nu a apucat să facă nimic. L-am certat şi i-am spus că nu vreau să se mai repete, iar el a spus că merge să se spânzure, dar nu l-am crezut“, ne-a spus mama fetiţei care e şi sora tânărului.

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din localitatea Popricani, s-a spânzurat ieri de ruşine că a fost prins dezbrăcat cu nepoata lui de patru ani, chiar de către mama ei. După ce a fost certat de către sora lui, Claudiu Foca a mers în grădină şi s-a spînzurat de un copac. Întâmplarea a avut loc ieri-dimineaţă, când mama fetiţei i-a spus băiatului că merge la magazin şi i-a dat în grijă pe fiica ei şi un alt nepoţel. Mama povesteşte că, în momentul în care s-a întors de la magazin, l-a găsit pe băiat cu pantalonii pe vine. „Am plecat la magazinul din sat, de aici din apropiere, şi i-am spus lui Claudiu să aibă grijă de fată şi de fratele ei de doi ani, că mă întorc repede. Când m-am întors acasă, Claudiu era dezbrăcat de la brâu în jos şi fata la fel, ea fiind întoarsă cu spatele la el. Eu cred că nu a apucat să facă nimic. L-am certat şi i-am spus că nu vreau să se mai repete, iar el a spus că merge să se spânzure, dar nu l-am crezut. El a plecat cu treburi, apoi bunica a spus că este în grădină, spânzurat“, a spus femeia. Ea a adăugat că l-a mai prins o dată pe fratele său dezbrăcat, lângă minoră. „L-am mai surprins o dată, era după un şifonier, dezbrăcat, iar fata la fel. Nu mi-am dat seama ce voia să facă şi nu am dat prea mare importanţă“, a adăugat aceasta. Membrii familiei au adăugat că, înainte de a se spânzura, băiatul a băut alcool. „Imediat ce a fost găsit, i-am tăiat sfoara din jurul gâtului, dar nu mai respira. În schimb, mirosea a alcool. Sigur a băut înainte“, a spus mama sinucigaşului. Fetiţa urmează să fie expertizată pentru a se vedea dacă a avut contact sexual. Poliţiştii au precizat că a fost deschisă o anchetă în acest caz. „Poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că un tânăr a fost găsit spânzurat de un copac din curtea casei. Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, iar în acest caz a fost deschis un dosar penal. Corpul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală pentru necropsie“, a precizat Alexandru Chelaru, purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/la-18-ani-s-a-spanzurat-de-rusine-a-fost-gasit-dezbracat-langa-nepotica-de-4-ani–23262.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.