spot_img
19.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

S-au prăbuşit cu maşina în prăpastie la Hadâmbu, dar au scăpat miraculos

- Advertisement -

Maşina unei tinere s-a răsturnat într-o râpă, dar nimeni nu a păţit nimic grav.

Un adevărat miracol pentru o familie din Podu Iloaiei, care se îndrepta spre Mănăstirea Hadâmbu. O şoferiţă aflată la volanul unui autoturism Dacia s-a răsturnat într-o curbă, din cauza vitezei excesive. Atât ea, cât şi părinţii acesteia aflaţi în maşină au supravieţuit şi nu au fost răniţi. O singură persoană a fost preluată cu un Echipaj de Prim Ajutor, dar persoana nu s-a rănit în accident, ci după producerea acestuia. Laura P., în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul volanului pe un drum în pantă. În ciuda manevrelor efectuate de şoferiţă, în încercarea de a redresa maşina, aceasta s-a răsturnat într-o râpă în care a alunecat cu spatele. Nu s-a înregistrat nicio victimă în accident, iar pasagerii au scăpat nevătămaţi. În Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului „Sfântul Spiridon“ a ajuns tatăl şoferiţei, care după ce a coborât din maşină a încercat să iasă din râpă şi s-a lovit la mână. „Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la un accident în care au fost implicate trei persoane. Şoferiţa, pe fondul neadaptării vitezei, a derapat cu spatele şi autoturismul s-a răsturnat într-o râpă. Pe numele şoferiţei nu s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, deoarece pasagerul nu s-a rănit în urma accidentului“, a declarat Alexandru Chelaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean. Potrivit medicilor, bărbatul a suferit o contuzie de antebraţ şi se află în afara oricărui pericol.
La spital au ajuns ieri alte patru persoane victime ale accidentelor rutiere. Cu toţii au fost loviţi în timp ce traversau strada neregulamentar sau pe trecerea de pietoni. O femeie de 62 de ani din Iaşi a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, contuzie toraco-abdominală, fractură la nivelul piciorului drept, fiind internată şi operată la Ortopedie. Florina M., în vârstă de 78 de ani, din Roşcani, a ajuns în UPU politraumatizată, cu contuzie toraco-abdominală şi contuzie de bazin, după ce a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni. Alte două femei, în vârstă de 82 şi 87 de ani, din Iaşi, au necesitat internare după ce au suferit contuzii toraco-abdominale, fractură de bazin şi contuzii de antebraţ. Ele au fost accidentate în timp ce traversau strada neregulamentar.

Cititi: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/s-au-prabusit-cu-masina-in-prapastie-la-hadambu-dar-au-scapat-miraculos–21887.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.