spot_img
spot_imgspot_img
22.9 C
Vaslui
01-iun.-2024

Se stabileste tintarul Ligii a IV-a

- Advertisement -

PROGRAM… Componenta seriilor si programul Ligii a IV-a Vaslui vor fi stabilite astãzi la sediul AJF Vaslui. Prima etapã a campionatului judetean de fotbal va avea loc duminicã, 8 septembrie.

Astãzi, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal (AJF) Vaslui se va stabili componenta celor douã serii din Liga a IV-a, dar si tintarul pentru noua editie de campionat. Pânã în aceastã dupã-amiazã, echipele trebuie sã-si rezolve problemele si sã anunte dacã pot sau nu continua în noul sezon, alcãtuit din douã serii a câte 10 echipe, primele douã urmând a obtine calificarea în play-off. Prima etapã a Ligii a IV-a va avea loc duminicã, 8 septembrie. Începând din acest sezon s-a trecut de la sistemul cu douã ligi, Onoare si Promotie, la sistemul cu o singurã ligã, alcãtuitã din douã serii, Nord si Sud, formate pe criterii geografice.

Dinamic vrea în turul II

Duminicã, 1 septembrie, în judet se va disputa o singurã partidã oficialã, jocul dintre Dinamic Botesti si Vulturul Bãlteni, partidã din turul I al Cupei României – faza judeteanã. Partida dintre cele douã echipe se va disputa într-o singurã mansã, la Botesti, de la ora 11.00, câstigãtoarea urmând sã acceadã în turul urmãtor al competitiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.