spot_img
spot_imgspot_img
23.3 C
Vaslui
20-mai-2024

Lovrecic: Obiectivul rãmâne Europa

- Advertisement -

Una dintre suprizele plãcute ale perioadei de transferuri

OPTIMIST…Unul dintre cele mai reusite transferuri ale verii pentru FC Vaslui a dat primul interviu de la sosirea sa la echipa galben-verde. Desi se aflã de putin timp în Romania, Anej Lovrecic se declarã încântat de mâncarea româneascã, în schimb drumurile din tarã îi dau reale bãtãi de cap. Pe plan sportiv,acesta e sigur cã la finalul campionatului FC Vaslui se va clasa între locurile 1-4.

Adus în aceastã varã de la Olipia Ljublijana, slovenul Anej Lovrecic a reusit foarte repede sã se impunã în primul 11, fiind în momentul de fatã unul dintre jucãtorii de bazã ai echipei. Mijlocasul a fost titular în toate partidele galben-verzilor din acest început de campionat, iar evolutiile sale au fost de multe ori foarte apreciate de suporterii Vasluiului. Dupã o lunã de la sosirea pe plaiuri moldave, Anej a împãrtãsit primele impresii legate de noua sa echipã.

Rep: Anej, cum e la Vaslui? Te-ai acomodat cu echipa ?

-Nu mi-a fost deloc greu sã mã acomodez pentru cã pe lângã foarte buni jucãtori, aici am întâlnit si persoane foarte bune. N-am avut probleme în privinta asta.

Rep: Despre oras, care sunt primele impresii ?Toti jucãtorii care ajung la Vaslui se plâng cã este prea mic.

-Nu mã deranjeazã acest aspect. Într-adevãr, e un oras mic, dar linistit. Singura problemã apare atunci când e vremea urâtã. Nu sunt prea multe optiuni de a iesi din casã.

Rep: Câteva lucruri care te-au impresionat în mod pozitiv si în mod negativ de când ai venit în România.

Cu sigurantã aveti o mâncare traditionalã foarte bunã, iar la capitolul cu minus, drumurile. Nu sunt printre cele mai bune, sã zicem (râde)

Rep: Sã ne întoarcem la fotbal. Desi ai fost adus în aceastã varã, te-ai impus foarte repede în primul 11. Care e secretul ?

Multã muncã si întelegere cu toatã lumea. Mã înteleg foarte bine si cu colegii si cu antrenorul. Îmi place sã ies la joc, sã îmi asum responsabilitãti si probabil de asta reusesc sã fiu titular.

Rep: Am vãzut cã în partidele disputate pânã acum, antrenorul te-a folosit pe mai multe posturi. Unde îti place sã joci cel mai mult ?

Îmi place un stil mai ofensiv, pentru cã asa cum am spus, îmi place sã am mingea. În spatele vârfurilor, cu libertate în joc.

Rep: Care e obiectivul echipei în acest sezon ?

Locurile 1-4 si implicit Europa League. Cred cã avem o echipã care poate atinge acest obiectiv.

Rep. Conducerea clubului a fost foarte supãratã dupã ultimul rezultat, cel de pe terenul Botosaniului. Ce nu a functionat acolo?

Nu stiu ce nu a mers, dar stiu cã nu e bine sã pierzi. Totusi, fotbalul e un sport si sunt momente când nu îti iese totul asa cum vrei. Tot ce stim dupã meciul ãsta este cã trebuie sã muncim mai mult, sã avem rãbdare si cu sigurantã rezultatele vor veni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.