spot_img
spot_imgspot_img
20.5 C
Vaslui
20-mai-2024

Nu vor sã-l înmormânteze!

- Advertisement -

CONDAMNAT SI DUPÃ MOARTE

MONSTRU Vasile Larion si-a ucis fetita de cinci ani cu o sapã si pe bunicul acesteia pentru a se rãzbuna pe sotia sa plecatã în Italia!

REFUZ Familia nu vrea sã-l aducã acasã pe Vasile Larion, criminalul din Solesti care, în noapte de luni spre marti, si-a pus capãt zilelor în Penitenciarul din Bacãu. Mama lui ar fi fost dispusã sã se ocupe de înmormântare, însã va tine cont de dorinta nepotilor ei. Bãietii sunt însã fermi, semn cã nu au trecut încã peste tragedia care le-a îndoliat familia: « Îl aducem în sat, dacã se întoarce si sora noastrã acasã ! ». Vasile Larion si-a ucis fetita si tatãl pentru a se rãzbuna pe sotia sa plecatã în Italia!

Vestea mortii lui Vasile Larion i-a surprins pe localnicii din Solesti. Cei mai multi sunt de pãrere cã «s-a fãcut dreptate». « Nu merita sã mai trãiascã dupã ce si-a bãgat în pãmânt fetita si tatãl, douã suflete nevinovate. Ce inimã a avut el sã le dea cu sapa în cap?! Ãsta nu era om, era un monstru. Am auzit cã familia nu a tinut legãtura cu el, nici bãietii, nici mama lui. Probabil s-a simtit abandonat în puscãrie, probabil îl apãsau si crimele pe care le-a fãcut, dar si faptul cã nu mai vede lumina soarelui si s-a gândit sã termine cu toate ! A terminat ! », au comentat sãtenii. Desi în tot acest timp, familia a întrerupt orice legãturã cu Vasile, bãrbatul a avut câteva încercãri de a reface legãtura cu rudele. Din Penitenciar, s-a adresat conducerii Primãriei Solesti sã transmitã rudelor faptul cã este bolnav, cã are nevoie de schimburi si de alimente. Reactia nu a fost una pozitivã. Acum, dupã ce a aflat cã fiul ei si-a pus capãt zilelor, Tudora Larion ar fi fost dispusã sã îsi calce pe inimã si sã-l aducã acasã. Nu are însã posibilitãti financiare sã sustinã toate cheltuielile legate de ridicarea cadavrului de la Morgã, de transportul si organizarea înmormântãrii. În plus, bãtrâna este hotãrâtã sã nu treacã peste decizia nepotilor ei, care au aflat de moartea tatãlui în Italia, acolo unde se aflau în vacantã la mama lor. Bãietii au revenit în tarã si sunt de neînduplecat. Potrivit martorilor, acestia ar fi spus cã sunt de acord sã îsi aducã tatãl în sat cu conditia ca si sora lor sã se întoarcã acasã. Altfel, nu vor sã audã de el nici viu, nici mort. Vasile Larion fusese condamnat la închisoare pe viatã dupã ce, în luna octombrie 2012, si-a omorât fiica si tatãl cu o sapã. El s-a spânzurat în celula sa, la Penitenciarul din Bacãu, în noaptea de luni spre marti, cu un cearsaf.


- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.